Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Problema cu transferul unui domeniu+continut

Afișare hibrid

Marcouz este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit Problema cu transferul unui domeniu+continut

Am avut un domeniu hostat la hostgator. Prinsesem o oferta pt 6 luni, acum tocmai ce mi-a expirat. Am decis sa iau un host de la noi din tara, la un pret mai accesibil..nu stiu de ce, m-am orientat catre hostvision. Am vorbit cu ei, le-am explicat ce si cum, au zis sa le dau mail dupa ce fac plata hostingului si sa le dau datele de logare de la hostgator pt a-mi muta domeniul cu tot cu continut.

Fac plata, le dau tot ce trebuie, azi constat cu stupoare ca site-ul arata varza:
    - in primul rand, cand vreau sa ma loghez in panoul wordpress, imi apare casuta de logare specifica wordpress, bag datele, se incarca si cand ar trebui sa intre in panoul de administrare al site-ului, imi apare in loc o pagina alba si nimic altceva... Daca tastez in bara fix adresa domeniului imediat dupa ce incerc sa ma loghez si imi apare pagina aia alba, mi se incarca normal, imi apare in stanga sus, "panou de administrare" , ca si cum as fi logat, dar cand dau click pe el, iar imi apare pagina alba !!

- alta problema e ca mi-au disparut thumbnailurile. Eu folosesc tema Thesis si cu thumbnailurile e un pic mai dificil la ea: trebuia sa urc poza pe site, sa nu o introduc in articol, ci sa copiez adresa si sa o bag intr-un field ce apare la optiuni sub articol, atunci cand postez un articol nou..apare asa cum apare casuta de la All in One atunci cand scrii un articol nou...

Cum as putea repara raul facut fara sa o iau de la 0 cu reinstalarea wp si altele? Vechiul host imi expira peste vreo 2-3 zile ...

Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi.. Multumesc

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Trebuie sa afli ce eroare ai de fapt cand apare pagina alba. Incarca si cu alt browser.
    Caut cu jingle.ro.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Probabil n-au mutat cum trebuie site-ul, desi nu-i mare branza. Copiezi toate fisierele de la wordpress pe noul host, dai export la baza de date din phpmyadmin din hostgator, in noul host creezi o baza de date goala, adaugi un user cu drepturi full pe baza de date respectiva, dai pe ea Import sau Run SQL unde pui script-ul sql pe care l-ai exportat de la hostgator, si in fisierul wp-config.php din folderul principal de la wordpress, modifici datele pt login la baza de date.

Acuma, baietii de la hostvision cred ca se pricep si au facut chestia asta, pt ca-i ceva banal, dar la thumbnail-uri e posibil sa fie o pb din cauza ca: 1) ori e pb cu ceva drepturi de scriere intr-un folder (eu asa am avut), ori 2) tema/pluginul e gandita prost si acum cand ai schimbat host-ul, s-a salvat o cale spre poze relativa la vechiul host (la fiecare firma de hosting, structura fisierelor e alta, numele contului principal e altul, etc si eu am avut pb de genul cand am mutat un site, am pierdut cateva zile facand debug in codul php sa vad care era pb si aparent genera pozele ok, dar cand le incarca, le cauta pe o cale care nu mai era valabila la noul host).

Oricum, daca zici ca-ti expira in cateva zile hostul la hostgator, important e sa ai copiat tot codul de acolo si sa exporti baza de date de la ei. Dupa aia, poti sa te mai "joci" dincoace pana merge ok.

Cu pagina alba, posibil sa fie o pb de la vreun plugin. Daca nu vezi log-urile, poti adauga in header.php

error_reporting(E_ALL);

ca sa-ti arate ce eroare apare.

O alta varianta, sterge din FTP cate un plugin, pe rand, si vezi daca merge. Asa afli care-i cauza. Stiu, e o metoda mai babeasca, dar alte variante nu prea ai, daca nu ai acces la erorile din loguri
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post

Oricum, daca zici ca-ti expira in cateva zile hostul la hostgator, important e sa ai copiat tot codul de acolo si sa exporti baza de date de la ei. Dupa aia, poti sa te mai "joci" dincoace pana merge ok.

Cum copiez codul si export baza de date?

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

vezi Rebranding
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Nu cred ca ti s-au actualizat DNS-urile.

Daca totul a fost mutat corect, e posibil sa fie o problema de DNS, pana la actualizarea acestora, site-ul / loginul aratand ciudat (fara imagini etc).
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Iata eroarea ce o primesc pe Chrome cand ma loghez:

Site-ul web a întâmpinat o eroare când a preluat nume-site.com/wp-admin/. Aceasta poate fi dezactivată pentru lucrări de întreținere sau poate fi configurată incorect

Si ce e mai tare e faptul ca de aseara de pe la 9, ma trimis vreo 2 mesaje celor de la hostvision.ro, cei de la care am gazduirea si nu mi-au raspuns la niciunul ... Poate-mi recomandati o firma de gazduire care sa ma ajute pe ultima suta de metri... Sau poate vreun sfat despre cum as putea sa repar pe gazduirea asta ...

Am intrat in cpanel la hostgator, la backups, si am dat "generate full backup", pe urma l-am downladat pe pc. Mai trebuie sa mai copiez ceva de acolo ca sa pot sa refac site-ul in alta parte?

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    40

Implicit

Pare sa fie o problema cu calea directoarelor in baza de date si de aceea nu afiseaza ce si cum trebuie.
    Poate te ajuta How To Move Wordpress To A New Server Or Host

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Exista doua modfalitati destul de comode. Daca mai este functional site-ul inainte de mutare, direct din Admin WP, faci un back-up, apoi pe noul site instalezi WP si actualizezi cu BackUp-ul facut! Ai de sters doar commentul, Hello Word si Sample Page.
    Varianta doi: transferul bazei de date, megre insant si e totul OK. In ambele cazuri trebuie sa ai tema WP de pe vechiul site. Daca ai nevoie de ajutor, PM!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema cu fedd-ul unui blog
    De Vali Mihalcea în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th March 2013, 21:00
  2. transferul de page rank din directoare
    De Cipiot în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th June 2012, 10:38
  3. Problema afisare continut
    De broski în forumul WordPress
    Răspunsuri: 2