Vreau sa fac un director de articole, tot am cautat diverse teme, dar nu am gasit nimic bun pentru un director de articole, daca stiti vreo tema optima wordpress pentru un director de articole help me!
Thank you
Vreau sa fac un director de articole, tot am cautat diverse teme, dar nu am gasit nimic bun pentru un director de articole, daca stiti vreo tema optima wordpress pentru un director de articole help me!
Thank you
Tema dezvoltata de Dimox mi se pare cea mai folosita. Si eu am cumparat recent un domeniu pentru un director de articole, insa nu am gasit nimic care sa-mi placa.
As cumpara ceva custom, insa nu stiu daca se merita investitia. Voi ce ziceti? Merita sa platesc 50-75 de dolari pentru o tema custom pentru un director de articole?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Nu prea se merita .. in primul rand pentru ca nu-ti vei recupera investitia .. adsense merge foarte prost pe directoarele de articole.
Sa ceri bani pentru afisarea "sticky" nu e rentabil .. adica vor fi exagerat de putini care iti vor plati pentru asa ceva ..
Ai destule variante gratuite .. eventual daca site-ul iti va produce la un moment dat, poti opta atunci pentru un upgrade ..
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
De acord cu Tony, poti merge pe o thema obisnuita cu putine modificari adecvate cerintelor tale. Eu asa am facut la Director Articole | Publica gratuit un articol despre siteul tau. am lasat thema default si am afisat categoriile pe index, atat.
Nu din toate site-urile scoti bani, daca reusesti sa faci un director curat, cu articole de calitate si un rank bun, te v- a ajuta la un schimb de aticole sau alte barten-uri.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)