Stie cineva daca schimb forma url-urilor din setarile permalinks, eg: scot sa mai fie afisate numele categoriilor: google.ro/auto/audia6 in google.ro/audia6.
Se pierde ceva la seo daca am link-uri deja catre google.ro/auto/audia6?
Stie cineva daca schimb forma url-urilor din setarile permalinks, eg: scot sa mai fie afisate numele categoriilor: google.ro/auto/audia6 in google.ro/audia6.
Se pierde ceva la seo daca am link-uri deja catre google.ro/auto/audia6?
Pentru ce vrei tu exista un plugin care scoate categoria WordPress › WP No Category Base « WordPress Plugins
Iar pentru link-urile deja existente faci redirect din .htaccess
Nu e nevoie de acel plug-in, modificarile merg facute si din permalinks.
Partea cu link-urile ma refer la link-uri venite de pe alte site-uri.
in cazul in care vei face modificarea aceasta, linkurile externe catre google.ro/auto/audia6 vor fi practic catre o pagina 404. Pentru a evita acest impediment, dupa cum au zis si colegii mai sus, fa un redirect din .htaccess, asta in cazul in care nu se face redirectul automat, in momentul in care schimbi forma permalinkului.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
" Redirection " este un plugin ce te ajuta sa faci aceste redirect-uri asa cum doresti tu fara a mai avea nevoie de modificari in .htaccess
Doar pentru redirect, prin orice metoda ai modifica forma link:
Foloseste (e un must have chiar) Redirection – Manage 301 redirections without modifying Apache | Urban Giraffe e superb si in curs de implementare ca mdodel de functionare pe platforme custom.
Iti afiseaza inclusiv foto negasite.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Am incercat deja pe un alt blog si nu apar pagini 404, wordpress chiar face redirect cum trebuie fara nici un plugin. Nu stiu insa ce se intampla cu link-urile externe, daca redirectul facut de wordpress trasfera si link juice-ul dat din link-urile externe. Vad in htaccess ca nu apar pagini individuale avand redirect 301.
Testeaza paginile redirectate cu asta: Redirect Checker
Daca redirectul e 301, link juice-ul se transfera si nu trebuie sa iti faci griji pentru asta.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sau Redirect Check - HTTP status code checker care are si extensia firefox pt verificare la buton.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)