23rd March 2012, 10:08
1 out of 1 members found this post helpful.
Cum procedez eu si functioneaza de fiecare data
Daca nu are date de contact pe site sau un formular pentru asta recurg la urmatoarele masuri:
- Daca are blog pe Blogger poti reclama la Blogger dar in reclamatie va trebui sa pui fiecare url copiat (articol sursa + articol copiat), e cam nasol daca sunt foarte multe dar functioneaza de fiecare data. Tocmai in dimineata asta am fost informat ca au sters aprox 40 de posturi de pe un blog, blogul respectiv mai ramanand cu 3 posturi dupa aceasta curatenie de primavara
Ce ma mira, e de ce nu i-au suspenddat contul inca...
- Daca are reclame AdSense, o reclamatie la Adsense face minuni, in ultimul caz i-au scos reclamele de pe site cam 7 zile, timp in care omul ma implora sa-mi retrag plangerea...
- Daca nu are niciunul din astea doua, faci plangere la firma de Hosting. Pana acum nu am ajuns la acest pas 
Ce ma doare cel mai tare, e ca mai nou munca mea a inceput sa fie furata de siteurile marilor televiziuni de la noi: realitatea si antena3. Nesimtitii nici nu se obosesc sa raspunda la emailuri, ii doare fix in c*r. Impotriva astora nu am gasit inca o solutie.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
23rd March 2012, 10:25
Rares @
Cu cei ,, mari” incearca sa apelezi la concurenta lor, uneori o acuzatie prin intermediul unei stiri face minuni. Am avut o problema de genul, dar s-a rezolvat in cateva ore dupa ce le-am trimis mailul.
23rd March 2012, 10:44
0 out of 3 members found this post helpful.
Zina, fii fericita ca e pe blogspot. Eu am vrut sa-l reclam pe unul care tot asa, mi-a copiat in prostie, dar rula pe... pe un script odios (cred, CMS nu era), iar cand am trimis o reclamatie la Google (bifand "Blogger"), am primit un raspuns de genu: "Respectivul nu e pe blogger si nu va putem ajuta bla bla". Ramane sa faci cum ti-a sugerat Rares. Mult succes! Tine-ne la 2 - 20
.
23rd March 2012, 22:08
Implementeaza pe blog rel="author". Google ar trebui sa stie cine este autorul dupa implementare.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)