la fel. dupa ce actualizez dispare tot si sare pe disable. si se bifeaza Autogenerate Descriptions:pai daca dispar setarile e clar ca acolo unde vrea sa salveze el nu are drepturi, cum nu stiu unde are el de gand ai putea da drepturi depline pe folderul plugin-ului ca apoi sa dezactivezi si apoi sa dai inapoi permisiunea de o avea inainte.


Răspunde cu citat