23rd February 2012, 17:38
2 out of 3 members found this post helpful.
Pur și simplu nu ai ce să faci, Internet Explorer nu are capacitatea de a "citii" noile tehnologii de programare. În orice caz, dacă dorești să fie vizualizate OK și pe Internet Explorer, caută teme WordPress vechi, teme de mai bine de 5 ani și totul o să fie OK pentru Internet Explorer! Dar sincer, pentru tine și vizitatorii tăi? Oricum mulți s-au mutat pe Chrome, iar din totalul de traffic al unui web-site, eu nu cred că mai mult de 10% folosesc Internet Explorer.
23rd February 2012, 17:53
2 out of 2 members found this post helpful.
Poi dacă omul a cumpărat link-uri, ce crede? că dacă nu se văd bine în IE nu-și mai fac efectul în SERp? Să nu-mi spui că vroia acele link-uri pentru a-și lua vizite!
În orice caz ar fi bine să-i explici puțin cum stă treaba, în caz că nu cunoaște fenomenul SEO la nivel de începător.
23rd February 2012, 20:11
1 out of 1 members found this post helpful.
Vorbeste cu un coder si poate adapta pagina astfel incat sa se vada ok in toate browserele
DEscarca http://www.my-debugbar.com/ietester/...er-v0.4.11.exe si instale si ai sa vezi cum se vede site-ul tau in diferite versiuni de IE
Nu tine doar de tehnologii noi ci si de felul cum este scris codul. De exemplu eu aveam o problema mare de afisare datorita faptului ca js de la facebook producea niste deformari, l-am pozitionat in alt aparte si a fost ok
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama