@Max, nu m-a batut inca o asa fericire, dar iata cum as proceda eu pentru a nu avea surprize.
In primul si in primul rand, daca ti-a fost hackuit siteul, posibil sa iti fi inoculat si un virus, asaca:
1. In primul si in primul rand scaneaza-ti calculatorul, daca ti-a inoculat un virus, posibil sa il fi luat si pe calc personal.
2. Scaneaza-ti siteul, iar daca pe acest cont de gazduire mai ai si alte siteuri, scaneaza-le pe toate.
3. Schimba toate parolele, dupa ce te-ai asigurat ca ai siteurile curate ( baza de date, client ftp, etc)
4. Unul dintre colegii de forum stiu ca facea audituri de securitate, nu ar fi rau sa il contactezi pentru ca vulnerabilitatea (posibil a vreunui plugin pe care il folosesti) ar putea fi reexploatata si in viitor.
Cei mai experimentati, pot aduce completari celor spuse de mine, repet, nu m-am lovit pana acum de asa ceva, si poate ceea ce zic sa nu fie tocmai suficient.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!