1st December 2011, 14:31
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu fac chestia asta cu WP No Category Base.
Chestia e ca o sa iti faca o modificare si la subcategorii. De exemplu tu daca in mod normal ai domeniu.ro/categorie/subcategorie dupa ce activezi pluginul vei avea domeniu.ro/subcategorie.
1st December 2011, 14:56
2 out of 2 members found this post helpful.
Initial am crezut ca ai copiat un "tutorial" scris de mine acum 30 de minute. Coincidenta, era o solutie legata de problema ta. Recomand sa nu folosesti plugin-uri pentru orice. Introdu codul urmator in fisierul functions.php al temei pe care o folosesti acum:
Cod:
add_filter('user_trailingslashit', 'remcat_function');
function remcat_function($link) {
return str_replace("/category/", "/", $link);
}
add_action('init', 'remcat_flush_rules');
function remcat_flush_rules() {
global $wp_rewrite;
$wp_rewrite->flush_rules();
}
add_filter('generate_rewrite_rules', 'remcat_rewrite');
function remcat_rewrite($wp_rewrite) {
$new_rules = array('(.+)/page/(.+)/?' => 'index.php?category_name='.$wp_rewrite->preg_index(1).'&paged='.$wp_rewrite->preg_index(2));
$wp_rewrite->rules = $new_rules + $wp_rewrite->rules;
E testat de mine si merge.
26th December 2011, 17:23
0 out of 2 members found this post helpful.
Eu pe blogul Rezultate fotbal folosesc urmatoarea chestie , in wp-admin la setari>permalink si selectezi Custom Structure si acolo introduci /%postname%/ , sper sa va fie de folos , ca sa nu mai incarcati siteul cu diferite pluginuri
26th December 2011, 17:52
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
marian18
Eu pe blogul Rezultate fotbal folosesc urmatoarea chestie , in wp-admin la setari>permalink si selectezi Custom Structure si acolo introduci /%postname%/ , sper sa va fie de folos , ca sa nu mai incarcati siteul cu diferite pluginuri
rezultatefotbal.info/category/liga-campionilor/ << Marian, ceea ce spui tu mai sus NU scoate 'category' din url. 
HeD, daca folosesty WP SEO by Yoast, vezi ca are chiar optiune sa scoti 'category' din url (asta ca sa nu mai instalezi un alt plugin in plus).