7th November 2011, 21:36
1 out of 1 members found this post helpful.
Cu "www", fara "www" sau nu conteaza?
Salut,
Am avut pana acum vreo 2 luni blogul personal pe alt domeniu. Apoi am trecut pe valipopa.ro si am facut 301 redirect. Vechiul domeniu era setat in Google Webmaster Tools cu "www", blogul actual are setat "Don't set a preferred domain". Azi am facut si change of address din Webmaster Tools de la vechiul blog la cel nou.
Acum ma intreb cum ar fi mai bine sa am setat: cu www, fara www sau Don't set a preferred domain? Cat de mult influenteaza asta?
7th November 2011, 22:14
Singura diferenta intre www si non www este legata de duplicate content . Deci oricare mod l-ai lua ca preferat ar trebui sa fie optim pentru ca crawlere nu mai vad doua domenii diferite Official Google Webmaster Central Blog: Reunifying duplicate content on your website
7th November 2011, 22:38
Cele mai mari siteuri (www.facebook.com, www.youtube.com, www.google.com, www.wikipedia.org) au www in fata, probabil nu din punct de vedere seo ci din alte puncte de vedere au studiat ei problema pentru ochiul unui vizitator normal (care e obisnuit cu www punct site). Deci eu merg pe varianta cu www, dar specific fara a avea pretentii de un plus SEO.
D R G