Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Integrare buton in meniu (header)

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Integrare buton in meniu (header)

Buna seara, ma chinui de cateva minute bune sa adaug un buton Home cu link catre prima pagina a siteului respectiv in meniul din header. Am incercat cu Custom Menus, cu cod in header.php dar nimic.

Este vorba de interioramenajat.ro, ce apare acum este pus in header.php si nu apare ca la celelalte iar cand pun cu Custom Menus se face un buton mai mic dar fara link. Are cineva vreo idee cu ce as mai putea face ?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

La custom menus cum ai pus de nu merge? Teoretic trebuie sa apara toate link-urile la fel, nu un buton mai mic fara link. La custom menus, poti seta tu url-ul. Adica poti sa adaugi un nou element in meniu si pui Text si URL. Eu asa am facut si merge, garantat.

Inca o chestie. Tema sigur suporta custom menus? Pentru ca ce vad acolo in meniu sunt paginile site-ului, ori unele teme vin cu meniul hardcodat si ala e wp_list_pages() si atat.. Oricum, se poate modifica si asta, am mai facut asa la unele teme care aveau hardcodat meniul. Trimite-mi detalii pe PM daca vrei sa te ajut
    Signatura lipsa

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc frumos de interes. Am trimis PM, nu stiu exact cu e cu Custom Menu pentru ca e prima oara cand fac desi utilizez wordpress de aproape 2 ani.

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

da, uite aici codul:

<li class="menu-item menu-item-type-custom menu-item-object-custom current-menu-item current_page_item menu-item-home menu-item-61" id="menu-item-61"><a href="http://www.interioramenajat.ro" title="Home">Home</a></li>

ai pus <span class="dir>...dar link-ul ? trebuie sa fie un <a href=...care sa duca undeva.

ah, am uitat sa zic, asta se adauga in header.php, acolo unde ai meniul.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Da, asta-i pb. Dar tema este stupida. Este acolo un js custom.js care are pus

Cod:
    $(document).ready(function() {
       $('li.menu-item-type-custom > a').contents().unwrap().wrap('<span class="dir"></span>');
     });
    si practic asta cand se incarca pagina, modifica link-ul de home si scoate ancora si pune span. Vad ca asa-i tema facuta, sa modifice toate link-urile custom definite in custom menu. E o prostie. Trebuie scoasa linia aia de acolo si totul e ok. Dar sincer nu pricep de ce ar face cineva asa ceva, ca sa te oblige sa nu pui decat pagini si categorii in Custom Menu, sau care-i logica?

Oricum, daca dai disable la javascript, ai sa vezi ca merge ok meniul. Doar ca Vali nu avea acces la ftp sau cpanel azi ca sa scot linia aia javascript, ramane pe maine. Oricum, eu n-as folosi o asemenea tema
    Signatura lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buton Yahoo messenger
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th November 2009, 11:21
  2. Vand mini banner (buton 32x32px) pe site pr5
    De Sebastian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd October 2008, 15:54
  3. buton flash...
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th April 2008, 18:59
  4. meniu
    De ana în forumul Client side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2008, 01:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •