firefox 5 - Ok
firefox 5 - Ok
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
nu-mi cere nimic merge perfect
Am avut o problema similara acu ceva ani. Si doar la o parte aparea spre descarcare fisierul. Solutia ce s-a aplicat la mine:
- spatii goale in plus la inceputul codului in template wordpress - index.php, exact inainte de "<?php" si la sfarsit... imediat cum inchizi php-ul. Poate sa fie si la tine acelasi lucru!
Boingeanu Ben
Am intrat cu chrome pe site-ul ala si nu e nicio problema, mi se imi apare fisierul descarcare fara extensie uneori cand dau save la unele poze de pe net, iar apoi tre' sa-i pun eu .jpg sau .png sau alta extensie ca sa se vada imaginea.
E posibil sa fie un mic bug in cazul tau.
in progress...
Cred ca este de la windows, daca sunt logat pe site nu apare problema, m-am linistit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
La Firefox 7.0.1 nu apare nimic. Încearcă să ștergi istoricul recent sau instalează iarăși browserul.
Cand esti logat nu se intampla asta? Ci doar invers? Ma gandeam sa fie varianta in care se intampla doar cand esti logat (sa incarci numai atunci vreun scriptulet ceva, care sa declasenze ceea ce descrii in primul post).
Asa insa e tare ciudat. Ia schimba thema si incearca sa reproduci problema. Macar sa stii unde sa o localizezi cat de cat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)