Am o problema cu cu platforma wordpress, as dori sa inlocuiesc paginile cu posturile si nu stiu cum, de exemplu pe eserialeonline.ro, doresc sa apara pagina in loc de post, se poate?
Am o problema cu cu platforma wordpress, as dori sa inlocuiesc paginile cu posturile si nu stiu cum, de exemplu pe eserialeonline.ro, doresc sa apara pagina in loc de post, se poate?
Deci in pagina index, doresc sa apara paginile create de mine nu posturile.
N-am facut asta niciodata si nici n-am f mult timp acum sa caut functii. Insa, in functie de ce vrei sa faci poti faci homepage-ul static si sa afisezi o pagina oarecare, la care ii setezi un page-template (parca asa ii zicea). Iar in page template-ul respectiv te joci cum vrei tu. Adaugi paginile care le vrei.
Cred ca e mai bine asa decat sa modifici index.php-ul.
Vezi linkul asta: How To Create A Custom WordPress Page Template
e simplu de modificat tema sau de bagat din widget pages
Cauta in index.php/home.php o secventa de cod de genul asta
si adauga inainteCod PHP:<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
Cod PHP:<?php query_posts('post_type=page'); ?>
Va multumesc tuturor, problema rezolvata cu ajutoul lui alex.
Mai am o problema, am instalat pluginu WP-PageNavi. Cand dau pe pagina a 2-a nu se intampla nimica, daca scot codul acela "<?php query_posts('post_type=page'); ?>" apar posturile si daca doresc o alta pagina merge care ar fi problema ?
Foloseste si posts_per_page in functia aia, citeste mai multe in codexul wordpress Function Reference/query posts WordPress Codex
Cod:<?php query_posts('post_type=page&posts_per_page=10'); ?>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)