Caut un plugin care sa mi afiseze pe single post, posturi din aceeasi categorie. Opinii?
Caut un plugin care sa mi afiseze pe single post, posturi din aceeasi categorie. Opinii?
Uite aici cateva. Eu inca nu am folosit astfel de pluginuri sa-ti recomand unul.
Vand Advertoriale (pr 5)
hai ma, crezi ca nu stiu sa dau google?caut opinii ale celor care au utilizat asa ceva. eu am incercat cateva si nu am fost fericit.
De ce nu scrii direct în template (single.php) un custom query?
daca stiam sa fac teme wp nu intrebam de plugin.
Eu am folosit pluginul asta si am fost multumit de el.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Slut Kidu,
Iti recomand IGIT Related Posts with Thumb. Este un plugin bunicel pe care eu il folosesc pe site-ul din semnatura.
In general el merge pe aceasi categorie, dar poate fi configurat.
AI MARE GRIJA la versiunea fisierului timthumb.php, care trebuie sa fie 2.8, altfel risiti sa ai site-ul hackuit.![]()
Acum 1 sapt a fost nebunie cu site-ul wordpress hackuite printr-un backdoor din timthumb.php care era folosit si de alte pluginuri sau teme.
Puteti cauta prin theme sau pluginuri dupa fisierele thumb.php si timthumb.php si sa le updatati la versiunea 2.8.
Bafta
Kidu, scuza-ma daca crezi ca te-am facut prost, eu doar ti-am dat un 'indiciu'. Ma mir ca ai pus o astfel de intrebare... chiar tu! Chestia cu related posts a devenit un must have. Putine siteuri mai vad care sa nu foloseasca asa ceva.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)