Care este diferenta intre Plugin-urile WordPress "Yoast WordPress SEO" si "All in One SEO Pack" ?
Care dintre ele are eficienta mai mare?
La prima vedere pare ceva mai complex "Yoast WordPress SEO".
Care este diferenta intre Plugin-urile WordPress "Yoast WordPress SEO" si "All in One SEO Pack" ?
Care dintre ele are eficienta mai mare?
La prima vedere pare ceva mai complex "Yoast WordPress SEO".
Eu folosesc All in One SEO Pack.
Am avut câteva probleme de intexare de la google, și m-a ajutat mult când am făcut noindex la tag-uri și la categorii.
Am citit pe internet câteva recenzii care dau câștig de cauză la Yoast WordPress SEO.
+ XML Sitemaps (eu am instalat plugin pentru Sitemap)
+ RSS enhancements (mai am instalat plugin și pentru RSS)
etc.
Personal îmi place Yoast mai mult. Nu ştiu de ce însă felul în care sunt aranjate toate setările îmi este mult mai pe plac decât All in one SEO. În general concluzia cu pluginurile este numai una: dacă un plugin are 1000000 downloads înseamnă că e bun. Dacă a fost downloadat numai de câteva sute de ori, înseamnă că mai bine cauţi altceva.
Folosesc All in One SEO Pack de ceva timp si are rezultate foarte bune. Despre Yoast WordPress SEO nu stiu nimic, posibil sa-l testez si te tin la curent.
Eu folosesc Platinum Seo, am folosit si All in One SEO, dar m-a convins primul.
Eu folosesc Seo ultimate, mi se par setarile mai bine asezate decat la all in seo...platium sau yoast chiar n-am incercat...![]()
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Eu le folosesc pe ambele pe site-uri diferite. E interesant Yoast-ul mai ales pentru optimizarea fiecarui articol, iar AIO Seo parca e mai old school dar isi face treaba foarte bine.
Din pasiune, fotograf
Le-am incercat si eu pe amandoua, insa am ramas tot la AISEOP, Yoast parea prea fragil (parerea mea) si dupa o perioada observasem ca unele meta-uri nu mai apareau.
Apropo, daca vreti sa faceti trecerea intre cele doua si nu doriti sa pierdeti seo facut pana acum pentru articole, exista pluginul seo data transporter (daca-mi aduc bine aminte numele)
Eu folosesc AISEOp, celalalt inca nu l-am testat, dar promit sa o fac in curand !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)