Un site axat pe o singura nisa, cu cca. 26.000 unici pe luna, venit lunar din publicitate 200 euro (cu putin interes ptr. site se poate scoate dublu sau chiar triplu).
Costuri : gazduire 500 ron pe 6 luni.
Un site axat pe o singura nisa, cu cca. 26.000 unici pe luna, venit lunar din publicitate 200 euro (cu putin interes ptr. site se poate scoate dublu sau chiar triplu).
Costuri : gazduire 500 ron pe 6 luni.
Poti sa-mi dai numele site-ului pe pm? Cat timp necesita intretinerea? E un site de continut sau este intretinut de utilizatori?
Iti ia 15 min pe zi sa faci back-up, in rest e intretinut de utilizatori, continutul e pus tot de membri.
Venitul se poate demonstra prin contractele de publicitate incheiate cu firme si facturi, precum si Adsense
Pai da-mi un pm cu adresa site-ului sa trag o privire, si eventual fa-mi o oferta daca il ai de dat.
ro sau en?
Da-mi detalii pe PM te rog...
Si daca este de vanzare s-ar putea sa fiu interesat. Daca nu, o sa iti spun doar o parere.
Mersi
Domeniul e .ro, si are parcat, acelas nume de domeniu dar cu extensia .eu
Ce nisa?
hyp3rion, tu ai scos site-ul la vanzare sau doar aduni posturi aiurea? Ti-am cerut de 2 ori un pm si nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)