Daca e cineva interesat de "teo30.lx.ro" ( e pe prima pagina la google ---search : nume de copii ) marinelozana@yahoo.com , sau pe messenger
Daca e cineva interesat de "teo30.lx.ro" ( e pe prima pagina la google ---search : nume de copii ) marinelozana@yahoo.com , sau pe messenger
Ultima modificare făcută de teo30; 13th May 2007 la 17:06.
Cam ce valoare are asta : naturalex.lx.ro![]()
sau asta : teo30.lx.ro![]()
Ultima modificare făcută de Krumel; 10th May 2007 la 19:46.
nu pot sa zic cat ar face, dar daca ai mai lucra la ele, si le-ai pune pe un domeniu al tau.. si nu cel graturit de la lx, ai face ceva.. $$
multumesc pt idee dar problema e ca aceste site-uri au fost facute doar ca un test pt mine , timp ca sa investesc nu am deloc de aceea as vrea sa scap de ele ...
Daca ar fi acord niste note:
2 - design
3 - continut
... cu note date de la 1 la 10
Concluzia ar fi ca nu valoreaza mai nimic (e doar punctul meu de vedere).
moviereads.com - flip pages, not content
Ai primit note mari de la GExGE.
Pune si tu un wp, un theme frumusel (ca gasesti "n" posibilitati), desfa-le pe categorii, reintrodu din nou tot continutul.
O intrebare:
Ce este sit1.html si sit2.html?
in concluzie, site-ul nu valoreaza nimic. subdomeniile hostate gratuit nu cred ca au valoare. daca vrei intreaba cat valoreaza continutul
Ok problema cu aceste site-uri sta cam asa :
1) Sint in domeniul calculatoarelor dar nu fac webdesign .
2) Aceste site-uri le-am facut ca sa imi testez abilitatile in acest domeniu .
3) Ce stiu despre webdesign este putin html , aceste site-uri sint facute numai cu Notepadul windows-ului .
Mie nu imi sint de folosinta dar m-am gandit ca fiind totusi pe host gratuit (.lx) si aflandu-se pe prima pagina la google
( Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 1.780.000 pentru nume de copii. (0,17 secunde) , ar putea interesa pe cineva - asta era ideea !!!!
Ultima modificare făcută de teo30; 13th May 2007 la 16:39.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)