Daca e cineva interesat de "teo30.lx.ro" ( e pe prima pagina la google ---search : nume de copii ) marinelozana@yahoo.com , sau pe messenger
Versiune printabilă
Daca e cineva interesat de "teo30.lx.ro" ( e pe prima pagina la google ---search : nume de copii ) marinelozana@yahoo.com , sau pe messenger
Cam ce valoare are asta : naturalex.lx.ro :rockon: :rockon:
sau asta : teo30.lx.ro :rockon:
nu pot sa zic cat ar face, dar daca ai mai lucra la ele, si le-ai pune pe un domeniu al tau.. si nu cel graturit de la lx, ai face ceva.. $$
multumesc pt idee dar problema e ca aceste site-uri au fost facute doar ca un test pt mine , timp ca sa investesc nu am deloc de aceea as vrea sa scap de ele ...
Daca ar fi acord niste note:
2 - design
3 - continut
... cu note date de la 1 la 10
Concluzia ar fi ca nu valoreaza mai nimic (e doar punctul meu de vedere).
Ai primit note mari de la GExGE.
Pune si tu un wp, un theme frumusel (ca gasesti "n" posibilitati), desfa-le pe categorii, reintrodu din nou tot continutul.
O intrebare:
Ce este sit1.html si sit2.html?
in concluzie, site-ul nu valoreaza nimic. subdomeniile hostate gratuit nu cred ca au valoare. daca vrei intreaba cat valoreaza continutul
Ok problema cu aceste site-uri sta cam asa :
1) Sint in domeniul calculatoarelor dar nu fac webdesign .
2) Aceste site-uri le-am facut ca sa imi testez abilitatile in acest domeniu .
3) Ce stiu despre webdesign este putin html , aceste site-uri sint facute numai cu Notepadul windows-ului .
Mie nu imi sint de folosinta dar m-am gandit ca fiind totusi pe host gratuit (.lx) si aflandu-se pe prima pagina la google
( Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 1.780.000 pentru nume de copii. (0,17 secunde) , ar putea interesa pe cineva - asta era ideea !!!!
Valoreaza 0.