Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 36

Subiect: Daca intereseaza pe cineva ???

teo30 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2007
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

ok ! Cristian Mezei dar stiu ca tu te pricepi bine la SEO , si daca tu spui despre un site care se afla pe prima pagina la google pe pozitia 7 , ca
    valoreaza "0" inseamna ca internetul nu mai valoreaza nimic dupa parerea ta ???-!!!
    asa o fi ???
    Ultima modificare făcută de teo30; 13th May 2007 la 17:04.

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    39

Implicit

nu vreau sa fiu rautacios..

3) Ce stiu despre webdesign este putin html , aceste site-uri sint facute numai cu Notepadul windows-ului .
    in primul rand pot sa bag mana in foc ca site-urile nu sunt facute manual in notepad!!

in al doilea rand pot sa nu am absolut nici o cunostinta de html, sriu un txt, si il fac extensie .html si google il va indexa..

si in ultimu rand nu valoreaza nimik pentru ca este pe un domeniu free si are un design nasol..

concluzia..

mai bine iei un cms, wordpress de ex, usor de configurat si iti pui toate numele acolo.. se indexeaza klumea, gasesti si o tema care sa se potriveasca si aia e.. si daca vrei sa aiba si valoare pune pe un domeniu al tau nu free si aia e..

iti urez numa succes! si sper sa nu iei in nume de rau ce am scris mai sus..

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de teo30 Vezi Post
    un site care se afla pe prima pagina la google pe pozitia 7
    1. Pe prima pagina se afla aproape orice website, desi 98% din ele sunt bune de aruncat. Important este pentru ce cuvinte se afla pe pagina 1, si ce vinde acel website. Ce profit are.

2. Un site care este un subdomeniu pe un host free, pentru mine si pentru orice alt om care vrea un business inseamna exact 0, indiferent cine este si ce face.

valoreaza "0" inseamna ca internetul nu mai valoreaza nimic dupa parerea ta ???
    Internetul valoareaza mult. Site-ul tau doar, e 0, dpdv pret de vanzare, nu ca el ca si continut ar fi 0.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

iar siteul e facut cu frontpage, nu cu notepad

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2007
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Cand am spus ca am facut cu notepad-ul m-am referit strict la site-ul cu nume , pentru ca dupe ce l-am terminat am descoperit si programele de web design de altfel am precizat ca nu am pretentii de webdesign-er , si stiu ca pare absurd , mi s-a mai spus asta , dar este adevarat 100% ca a fost facut cu notepad-ul din windows .
    Ultima modificare făcută de teo30; 13th May 2007 la 21:45.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2007
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Vreau sa mai precizez ca imi pare rau de aroganta voastra , a celor care va pricepeti , pe care o manifestati impotriva astora mai incepatori . Dar e bine sa nu uitati ca si voi ati inceput cu "notepad-ul" .

GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    373
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu stiu de ce insisti cu Notepad-ul asta. Nu demosntrezi nimic zicand ca ai facut un site 100% in notepad! Si mai ales cand site-ul rezultat nu este unul laudabil din niciun punct de vedere.

Sa nu crezi ca noi toti de aici avem ceva cu tine. De exemplu si eu lucrez in webdesing, si cum nu ma pricep mai deloc la design, am apelat la cineva care sa dea culoare site-urilor facute de mine...

Si chiar nu inteleg de ce incerci sa argumentezi tot mai mult modul in care le-ai facut si etc. Pe un client de ex il intereseaza cat il costa si in cat timp are site-ul gata, asta daca e multumit de ceea ce ai facut. Nu-l intereseaza cum ai facut, cat de mult te-ai chinuit sau ce programe ai folosit.
    moviereads.com - flip pages, not content

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Vreau sa mai precizez ca imi pare rau de aroganta voastra , a celor care va pricepeti , pe care o manifestati impotriva astora mai incepatori .
    Teo, nu am fost arogant.

Sunt cateva reguli in viata, si in business. Cand pui o intrebare, ti se ofera un raspuns. Nu inseamna ca cel care a raspuns a fost arogant, sau dragut, sau comod sau incomod. Pur si simplu ti-a dat un raspuns.

Acum tu ai 2 modalitati de a trata situatia. Sa intelegi ce ti s-a transmis, si sa folosesti informatia spre binele tau, sau sa stai sa analizezi modul in care ti-a fost spusa informatia, si sa omiti de fapt informatia.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

sunt de parere cu ceilalti si cred ca ar trebui in loc sa te adresezi pe un astfel de forum mai bine ar fi sa nu mai pierzi timpul si sa te apuci sa inveti! sunt siteuri & forumuri de webdesing, php si macromedia ca acesta si multe altele! cred ca e mai bine ca ai primit un raspuns sincer, eu in locul tau as aprecia timpul acordat pentru a iti raspunde la intrebarile tale. asa ca, parerea mea, e ca ar trebui sa iei atitudine. e ok ca vrei sa faci ceva si nu uita una din reguli dupa care multi ar trebuie sa ne ghidam cand faci un site nu te mai gandi la cat valoreaza dupa ce il termini, ci la utilizator la end user cel care ajunge sa consume informatia! ghideaza dupa regula asta si iti spun sigur ca vei reusi! inca o mica chestie care mia mai fost demonstrata din nou acum cateva zile, daca chiar vrei sa faci ceva si vezi ca nu reusesti insista, munceste si vei da roade! asa ca spor la munca in continuare!

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

produc ceva? daca da, atunci poate valoreaza

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ma intereseaza articole sau/si reviewuri
    De lovelife în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th June 2010, 21:19
  2. Comunicat de presa - daca doreste cineva sa il preia
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 2nd December 2008, 16:54
  3. Ma intereseaza un script
    De marcos29 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th November 2008, 16:25
  4. ghidwww.ro - intereseaza pe cineva?
    De ghidwww în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th July 2007, 16:08
  5. Ma intereseaza un script
    De florin în forumul Server side