Vand domeniu + site complet, portal pentru femei. Siteul este www sublima ro
Siteul are un mare potential, dar nu are f. multi vizitatori deoarece nu mai am timp sa ma ocup de el. A fost facut pe script free, joomla, dar modificat foarte mult si ca imagine, si ca structura, etc... Este unic in felul lui. Am platit studente la limbi straine sa imi traduca articole de pe siteuri din SUA, sau chiar am facut propriile articole cu ajutorul cadrelor medicale din centrul de infrumusetare care-l detin. Am muncit mult la el in timp, a fost un site care sa-mi ocupe timpul liber (e un hobby) si a avut destul succes. M-am ocupat de el "ca pentru mine" nu pentru a-l comercializa deoarece nu traiesc din asa ceva.
Siteul are mare potential si sunt sigur ca daca cineva se va ocupa de el intr-adevar (nu ca mine sa postez articole la 2 - 3 luni) poate ocupa un loc mult mai bun in trafic. Si asa, fara sa pun nimic pe el, se mentine pe locul 61 in Trafic, categoria femei si pe Neogen locul 5 (femei).
Nu stiu cat sa cer pe el, de aceea am sa cer ajutorul dvs. in stabilirea unui pret.
Va multumesc.
YM ID: liviu_andy

Răspunde cu citat