Salut. As avea nevoie de putin ajutor din partea cuiva care are Poedit cu licenta. Am de tradus o tema si vreo doua pluginuri. Binenteles, contracost, plata prin transfer bancar, paypal, etc. Multam fain.
Salut. As avea nevoie de putin ajutor din partea cuiva care are Poedit cu licenta. Am de tradus o tema si vreo doua pluginuri. Binenteles, contracost, plata prin transfer bancar, paypal, etc. Multam fain.
Trimite numele temei cumva. Am să îl pun eu pe traducere automată dar mai ai de lucru după. Nu te costă nimic.
Multumesc. Stiu ca trebuiesc facute corecturi, dar tot ar fi ceva decat sa o iau de la zero. Trimit imediat.
@vertedi Multumesc frumos. Uploadat, totul ok. Raman dator cu berea de rigoare.
eu pe linux am poedit gratis nu trebuie sa platesc pentru el, sigur sunt editoare si pe windows gratuite, asta in caz ca vrei sa mai faci vreo corectie ceva....
@haotik mersi de informatie, nu stiam ca linux-ul are poedit gratis. Ce distributie folosesti?
Poedit e free si pe Windows, chiar pe homepage este un buton cu "Free Download for Windows 7+". Doar versiunea PRO costa... dar nu ai nevoie de ea pentru a traduce o tema sau un plugin de WP.
@casperel multumesc pentru raspuns. Daca ai o tema + 2-3 pluginuri se aduna cateva mii de expresii. In cazul variantei free, trebuiesc luate la mana toate. Timp, nenica. In cazul variantei PRO ai optiunea de traducere automata si mai apoi faci corecturile de rigoare. Economisesti o groaza de timp.
PS. Eu folosesc wordpress. Daca as vrea sa traduc manual as putea rezolva cu un plugin, gen Loco Translate. Asa cu
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)