Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: [Vand] Magazin Online - Suplimente nutritive

Afișare hibrid

Raoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    35
    Posturi
    129
    Putere Rep
    26

Implicit [Vand] Magazin Online - Suplimente nutritive

Vand magazin online la cheie - nisa suplimente nutritive (proteine, creatina, energizanti, echipamente sportive)

- domeniul (numele site-ului) este brandabil, doar numele a fost evaluat intre 1000 - 2500 de euro, restu extensiilor .com .net (international) sunt luate

Functionalitati magazin

- adaugare nr. nelimitat de produse, categorii
    - are functie de multi-store (multi-magazin), adica puteti atasa un alt domeniu la platforma, si sa adaugi produse, folosind un singur panou de control
    - optimizat (SEO) on-page, site-ul este optimizat ca si descrieri unice la produse, s-a imbunatatit viteza de incarcare a site-ului, care este un factor foarte important, atat pt Google si vizitatori.
    - formular de comanda (1 singura pagina), casutele neimportante au fost scoase pt a se finaliza mai rapid comanda si nu a pierde clientul/clientii (VEZI POZA)
    - modul seo integrat (nu mai aveti treaba cu adaugare meta tag-urilor, titlu, descriere, adaugati doar o singura data titlu si ele se rescriu automat)
    - rich snippets integrat (pot aparea "stelute" pe google la produse, daca sunt pareri pozitive lasate de catre clienti)
    - modul SMS (site-ul poate trimite automat un mesaj pe telefonul clientului atunci cand i se marcheaza comanda ca si livrata, anulata, etc), acesta este un serviciu extern integrat in site, contra-cost.

- Lista de furnizori din Romania.

Site-ul a fost un succes cand am rulat campanii de Google Adwords, din 50 de vizitatori targetati, 10 comandau la prima vizita!
    Site-ul a avut si multe comenzi telefonic.

Domeniul si platforma, nu trebuie sa fie neaparat pe nisa proteinelor, se poate reprofila si pe nisa produselor BIO!

Pentru poze: https://lajumate.ro/afacere-magazin-...ve-789744.html

megafit.ro

Pret 1450 EURO, negociabil!
    Ultima modificare făcută de Raoul; 17th January 2016 la 19:57. Motiv: domeniu

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    24

Implicit

Salut,

Esti sigur de asta?

"...Site-ul a fost un succes cand am rulat campanii de Google Adwords, din 50 de vizitatori targetati, 10 comandau la prima vizita!
    Site-ul a avut si multe comenzi telefonic..."

Eu de aici inteleg ca din 100 de vizite din adwords, 20 fac comanda + comenzile telefonice ? Nu vreau sa ma gandesc la 5000+ vizite

Eu rulez campanii Adwords din 2007 cu sume considerabile, asa conversie nu am avut...de fapt nici nu am auzit.

Daca gresesc, te rog sa ma corectezi

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    Salut,

Esti sigur de asta?

"...Site-ul a fost un succes cand am rulat campanii de Google Adwords, din 50 de vizitatori targetati, 10 comandau la prima vizita!
    Site-ul a avut si multe comenzi telefonic..."

Eu de aici inteleg ca din 100 de vizite din adwords, 20 fac comanda + comenzile telefonice ? Nu vreau sa ma gandesc la 5000+ vizite

Eu rulez campanii Adwords din 2007 cu sume considerabile, asa conversie nu am avut...de fapt nici nu am auzit.

Daca gresesc, te rog sa ma corectezi
    Tu iti pui asemenea intrebari cand "doar numele a fost evaluat intre 1000 - 2500 de euro" ?!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand 5 descrieri de suplimente
    De AntonioTony în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th August 2014, 16:00
  2. Magazin online prin afiliere pe tema suplimentelor nutritive ?
    De Gabistul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th May 2014, 20:05
  3. Vand magazin online
    De Radu Chira în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th February 2014, 21:19
  4. Comercializarea vitaminelor si suplimentelor nutritive online
    De ConstantinLG în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th September 2013, 20:44
  5. Pareri site suplimente nutritive si ceaiuri