A fost pus la vanzare www . financialjobs. ro . Dar pentru moment astept diferite oferte sau intrebari care sa ajute la crearea unor oferte din prisma faptului ca nu vreau sa ma arunc cu un pret care nu ar fi corect.
A fost pus la vanzare www . financialjobs. ro . Dar pentru moment astept diferite oferte sau intrebari care sa ajute la crearea unor oferte din prisma faptului ca nu vreau sa ma arunc cu un pret care nu ar fi corect.
Ai pus la vanzare unde? Detalii? Pret? Vechime? etc.... ?
Aurel, punand la vanzare astfel de siteuri (in stadiul in care se afla asta acum) ai toate sansele sa iti scada tie cota (de programator, de realizator de siteuri) si in acelasi timp nu vei obtine mare lucru, daca vei obtine ceva, pe site ...
Niciodata nu se vinde un site caruia ii fuge un element (in cazul tau meniul de sus) , sau care are 10 mii de "reclama ta aici", sau care duce lipsa de continut...
As vrea sa o iei ca pe un sfat, si sa inveti ceva din el... Bafta!
In FF eu il vad asa:
fin_job.jpg
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Toto are dreptate.
In plus de asta nu poti face un site si sa faci recomandari in ce priveste rezolutia optima de vizualizare.
Un site trebuie sa arate la fel indiferent de rezolutie.
Later: Incearca sa poziitionezi meniul la stanga din js nu din css.
Ultima modificare făcută de Chaos; 24th November 2006 la 10:57.
incearca in primul si primul rand sa il optimizezi pentru browserele principale, IE, Mozilla, Opera, in al 2-lea rand chiar, daca codul e scris de tine incearca sa ii oferi si un design mai placut pentru a obtine un pret mai frumos.
P.S. exact ce a vazut toto am vz si eu. (urât)
Am citit ce ati scris fiecare si afirm ca aveti dreptate. Toto, despre pret am spus ca nu il pot fixa eu. Site-ul are vechime de cam 10 luni. Voi relua lucru la meniul de sus.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)