Eu nu cred ca te pot verifica intr-un fel daca eu o dau altcuiva.. Eu ti-am zis ca am cumparat-o, daca tu vrei sa o iei de la mine, nu stiu cam ce ar putea sa ne faca cei de unde am cumparat templat-ul.. Si pana la urma, nu au de unde sa stie ca site-ul pe care o folosesti tu nu este al meu.. Deci no problem.. (zic eu..)
Ultima modificare făcută de Aradean; 2nd January 2013 la 17:43.
Este rubrica ne amuzam cu Aradean !!!
Adevarul ca sunt si multi prosti pe lumea asta.
Am si eu o oferta buna: pe 31 ianuarie o sa cumpar un domeniu premium din 30 de caractere, continutul va fi unic (sunt singurul care il va copia de la Aradean), va rog sa imi dati 200E ca sa am bani sa cumpar si eu domeniul, nu de alta dar am ramas fara bani de sarbatori si trebuie sa fac si eu bani de scutece la copil.
PS2: Vand si site-ul netul.ro nici nu este nevoie sa platiti taxa de transfer ca oricum este teapa, singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa imi dai mie banii pe domeniu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Aradean, ai intrecut masura. Nu avem nevoie de oameni ca tine pe forum. Mult succes pe mai departe.
Aviz amatorilor de "ciupeli".
Topic inchis.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)