Vand rowriters.com (PR 2 - in 23 septembrie face 1 an de zile), nisa acestuia fiind "joburi online". Are 270 de utilizatori inregistrati, toti romani, nu indieni sau coreeni si 107 anunturi, dintre care cateva zeci expirate.
Nu le-am sters (doar la inceput) deoarece nu am vrut sa (mai) piarda teren. Redirect nu se poate face deoarece sunt multe job-uri cu acelasi titlu, iar redirectul ar afecta (un nou anunt ar putea duce catre unul vechi etc).
Are vizite putine/zi: 40 - 50 - 70 - 100. In weekend, intotdeauna traficul este mult mai slab decat in cursul saptamanii. Va dati seama din start ca AdSense pica, chiar daca e prezent in articole. Se poate monetiza prin: advertoriale (pe aceeasi nisa, zic eu) pe blog-ul site-ului, anunturile sticky, adresa din portofoliu sa fie click&go, bannere/link-uri, si daca doriti, prin cererea sumei de X euro pentru anunturi (x euro/anunt - publicare).
Ca tot vorbim de advertoriale, acestea trebuie sa ramana, are 3 - 4 maxim (pe blog), acelea fiind pe nisa.
Tema este cumparata (si tradusa de mine), are advertoriale cumparate pe cateva blog-uri si reclama facuta (de mine). Clic aici sa vedeti pe unde apare (si eventual aici). Are pagina de facebook (23 de like-uri), twitter (22 followers - 253 de tweets) si linkedin (24 de "conexiuni" - cam neinteresante).Visits: 1,397
Unique Visitors: 780
Pageviews: 5,791
Pages / Visit: 4.15
Avg. Visit Duration: 00:03:02
Bounce Rate: 46.60%
% New Visits: 49.68%
50.18%Returning Visitor
701 Visits
49.82%New Visitor
696 Visits
Pret: 300 de euro, usor negociabil.
Cumparatorului i se vor arata "atributiile" (adica o sa-l instruiesc). Cam atat.

Răspunde cu citat