După cum am precizat și în topic, vând site-ul Lenjerie intima . Are în jur de 10 vizitatori pe zi, a produs deja o conversie în 2parale dar totuși nu se ridică la așteptările mele, cel puțin pe plan de afiliere(dar asta e altă poveste) !

A fost facută optimizare seo și astfel rankează destul de binișor pe anumite cuvinte cheie, printre care și locul 17 la keyword-ul ”lenjerie intima”, keyword cu o cuncurență destul de ridicată. Pe de altă parte mai rankează și la alte cuvinte cheie pe care le veți găsi la statistici ”AICI

Alte statistici legate de site, vizitatori , bounce rate : http://www.gtop.ro/stat/www.doua.ro

Prețul site-ului este de fix 50€, prețul incluzând logo-ul site-ului + varianta de sărbători în format psd.

Tema site-ului este cumpărată de la un user de aici, la care s-au adus mici modificări la font și la adăugarea brandului la produsul respectiv. Domeniul este cumpărat de la hostico !

Metoda de plată: Paypal sau Transfer bancar

Am uitat să precizez că site-ul are la ora actuală 1592 de produse adăugate și folosește pluginul 2Product pentru adăugarea produselor !