Salutare,
Am grupat toate site-urile/domeniile mai mici care le am si as vrea sa le vand pe toate cuiva, o sa ajut si cu mutarea lor , o mare parte sunt site-uri mici de afiliere de care nu m-am ocupat de aproape 1 an de zile sau de unele deloc .
Lista este aici : https://docs.google.com/spreadsheet/...VekRtYWc#gid=0
Unele au 1-2 link-uri vandute , dar le numeri pe degete si o sa ne intelegem si in privinta asta .
Sunt proiecte micute, perfecte din punctul meu de vedere pentru cineva la inceput care nu vreau sa inceapa chiar de la 0, daca sunt persoane interesante ofer explicatii pentru fiecare domeniu.
Veniturile sunt in jur de 100e/luna cred , dar nu am calculat niciodata , si asta daca nu punem link-uri/advertoriale, care se pot vinde destul de multe, multe din site-uri au pagerank si vechime.
Ofer factura si suport pentru cateva luni dupa vanzare ( sfaturi, contacte ) pentru a ajuta la dezvoltarea lor , stiu ce ar trebui facut cu ele si cum se face, este doar o problema de prioritati .
In general pun pretul vanzarilor , dar acum nu prea am cum, daca e cineva interesat de idee ( sa preia un portofoliu mai mare, lasat putin in paragina+ suport) poate arunca un ochi pe site-uri si daca sunt intrebari o sa le raspund .
*Nu doresc sa ma imbogatesc dar nici sa primesc mai putin decat suma de inregistrare, majoritatea sunt site-uri dezvoltate + link-building si cu toate ca la noi nu prea este apreciat si nici oferit, consider ca suportul pe care il ofer trebuie luat in vedere.

Răspunde cu citat