Despre animale [expira 04.01.2013] + .info (PR 0) [expira 04.01.2013] - linkeaza catre PUTINE site-uri (aici vorbesc de advertoriale, nu de Blogroll);
Are 1 link cumparat pe animaledecompanie.info (de vreo cateva saptamani, aproape 1 luna... luat pe 3 luni);
Articole: 21 (pe .org);
PR: 1
Vizite/zi: 30 - 50;
Pagini indexate: 152;
Despre sanatate, boli, tratamente, diete si produse naturiste [expira 11.11.2012] + sanatateata.org [expira 03.11.2012] (s-a facut redirect de pe sanatateata.org [PR 1]) - linkeaza catre PUTINE site-uri (aici vorbesc de advertoriale, nu de Blogroll);
Daca vreti le "rupeti", adica scoateti redirect-ul si le dezvoltati separat.
Articole: 66;
PR: 0;
Vizite/zi: 100 (daca se publica macar de 3 ori pe saptamana, trece lejer peste)
Pagini indexate: 207;
Stiri IT, SEO, tutoriale si divertisment (N/A) [expira 23.02.2013] + info [expira 20.03.2013] - linkeaza catre multe site-uri (adica sunt relativ multe advertoriale care nu trebuiesc sa dispara);
Acest blog are o istorie in spate, tocmai de aceea am sa incerc rezum. Din GWMT nu a fost setat targetul catre RO, i-a fost radiat PR-ul (eu credeam ca pentru cuvantul "cum", care in engleza inseamna ceva uratel). I-am facut redirect (acum cateva zile) de pe .info pe .com si (probabil) va fi luat in seama de Google la urmatorul PR. In schimb, autoritatea si-a pastrat-o, se poate verifica.
Articole: 244;
PR: N/A;
Vizite/zi: 200 - 300;
Pagini indexate (.info): 679;
Pagini indexate (.com): 336;
Se dau gratuit: efilme.net (name.com/expira in 2013-01-12), haine-la-moda.info (godaddy/expira pe 11.01.2013) si inregistrari.info (30.06.2012).
Toate sunt inregistrate la godaddy (inafara de efilme.net). Majoritatea link-urilor din Blogroll sunt cu site-uri de-ale mele, deci oricand putem "rupe" parteneriatul daca doriti. Statisticile pentru vizite sunt luate din Analytics. Le vand doar la pachet.
Pret pachet: 430 de euro (usor negociabil);
Plata: Transfer bancar.
Nelamuriri/nemultumiri/injurii prin PM. Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update: Daca primesc oferte bune, le dau si separat.