Cumpar website-uri care produc din: reclame/vanzari/afiliere; Buget total: 70,000 EUR
Buna ziua,
Exact cum spune si titlul anuntului, sunt interesat sa investesc in preluarea unor afaceri online (website-uri) ce aduc venituri constante si demonstrate, fie din reclame (ex.: AdSense), fie din vanzarea unor servicii/produse catre clienti (ex.: magazine online, firme targhetate), fie din afiliere (ex.: 2parale);
Bugetul total de investit este de 70,000 EUR;
Limba, targhetul si vizitatorii site-ului sa fie din Romania sau din strainatate (site-uri in limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, rusa);
Tin sa mentionez ca sunt interesat de achizitionarea de proiecte din urmatoarele domenii: jocuri (flash), it&c (electronice, electrocasnice, review-uri, etc.), fashion (haine, lenjerie, accesorii, moda + tot ce tine de sexul frumos), turism (cazare, hoteluri, pensiuni, review-uri, etc.), vanzari & reduceri (comparatoare de preturi, site-uri de reduceri, vouchere, cupoane, etc.), vremea + horoscop, adult;
Investesc in site-uri care produc lunar minim suma de 120 - 150 EUR si care au dovezi in acest sens (contracte, tranzactii, printscreen-uri din AdSense, 2parale, etc.); Pe langa faptul ca veniturile trebuie sa fie demonstrabile, aceste venituri trebuie sa fie constante pe minim o perioada de 6 - 8 luni (in aceasta perioada sa produca suma minima in fiecare luna);
Pentru a demonstra calitatea si valoarea proiectului scos la vanzare, va rog sa-mi transmiteti detalii cat mai concludente (ideea proiectului, posibilitatea de dezvoltare, cauza care v-a determinat sa-l vindeti, printscreen-uri cu trafic unic/zi/luna, printscreen-uri cu veniturile aferente, platforma pe care lucreaza respectivul site, costuri de intretinere, costuri de optimizare, pretul de la care se incepe negocierea in vederea achizitionarii, etc.);
Astept ofertele celor interesati numai prin PM! Imi rezerv dreptul de a selecta ofertele voastre, in cazul in care acestea nu sunt concludente, insa, in acelasi timp, voi face tot posibilul sa raspund tuturor celor care-mi vor trimite o oferta concreta.
Andrei
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)