Site-ul in cauza este : Facebook covers | Timeline cover | Profile cover + app de facebook .
Facebook timeline este aici : Introducing Timeline | Facebook , inca nu a aparut live, dar cum apare CLAR este o paine de mancat .
Aplicatia are 100 de installuri : Fbpremiumcover.com | Facebook , a fost promovata pe fb, twitter , forumuri, comentarii pe bloguri de vreo 200$ .
Ideea site-ului este ca atunci cand cineva uploadeaza o poza , se creeaza un album cu numele site-ului , care apare si pe la descriere, si pe poza, astfel te poti duce viral atunci cand o sa apara, si daca reusesti sa te duci pe Romania , tot e o treaba.
Traffic acum are pe la 30/zi , a avut si spike-uri de 100, 500 acum 2 saptamani cand a fost promovat mai mult.
Eu vreau sa renunt pentru ca deja am bagat ceva bani in development+promovare si o sa mai fie nevoie atunci cand o sa apara timeline-ul live de promovare, iar eu am decis sa ma concentrez/sa bag banii astia in psdbucket.com .
Pot sa ofer si hosting, va ajut si cu sfaturi/explicatii sau modificari la website.
Daca aveti intrebari, intrebati!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am fost intrebat de pret , acesta este de 250$ negociabil .Urmaresc doar sa imi scot investitia facuta, nu caut sa ma imbogatesc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Site-ul a primit un frumos PR5 .

Răspunde cu citat

.