- 3 ani vechime, pr 4,domeniu bunicel zic eu, destul de autoritar pe nisa lui
- 700- 850 viz pe zi (toamna, iarna) , 500-600 (pe lunile de vara)
- 1200 euro din adsense din 1 sept 2010 pana in 1 sept 2011 . Momentan nu are adsense pt. ca il mutasem pe un cont adsense de firma nou creat care din pacate a fost dezactivat din motive necunoscute. Site-ul nu este banat.
- alte venituri din linkuri si advertoriale..nu le-am calculat . Apropo de linkuri : persoana care il va trebuie sa pastreze un link pana la sfarsitul anului si inca 2 pana in luna martie. Restul linkurilor sunt spre site-uri personale sau sunt expirate si le puteti scoate daca nu va intelegeti la pret cu respectivel persoane.
- nu are linkuri cumparate . Linkurile din advertoriale care au fost puse de pe site-urile mele spre acest site raman persmanent, iar linkurile sidewide (care nu sunt multe) vor fi pastrate 6 luni de la momentul vanzarii. Aceste probleme se vor discuta in amanunt cu persoanele interesate.
- n-am copiat niciodata articole de pe alte site-uri, daca se mai intampla sa gasiti articole duplicate este din cauza ca ceilalti au copiat site-ul meu
Site-ul a fost parasit in ultimele luni, s-a postat doar cate un articol pe luna maxim si advertorial din nise related.
Intentionam sa-l vand de multa vreme ca "putrezea" fara sa se ocupe nimeni de el, dar acum odata cu dezactivarea contului de adsense al firmei vreau sa renunt la toate site-urile in romana care le detin.
Pret: 1500 euro. Daca se doreste se calculeaza alt pret. Pretul mi se pare unul decent avand in vedere calitatea domeniul, vechimea, continutul si munca depusa pana acum cu el.
Pot pune la dispozitia potentialor clientilor pe care ii consider seriosi date exacte din analytics si adsense.
Sper ca nu am omis ceva important si pt. alte intrebari va stau la dispozitie.