Posibil. Daca ai remarcat, aici e un forum de SEO.
Ne poti lumina cu un plan de afaceri desfasurat pe 2-3 ani ca sa vedem cand si cum intra primul cent pe profit?
Vis-a-vis de trecut-prezent-viitor, tocmai ca fiind un forum de seo, urmarim cu atentie trecutul, aplicam in prezent cu gandul la viitor.
Poti urmari foarte simplu pe forum evolutia altor domenii vandute sau "cu potential", care efectiv zac de ani buni si nu produc nimic.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Planurile de afaceri se fac pe maxim potential piata , restul , procentul de reusita depinde foarte mult de administrarea afacerii + potentialul persoanei care se ocupa. Omul face businesul , nu se face singur ..A se vedea povestea lui Steve Jobs(R.I.P.)
Restul sunt discutii fara sens si nu am timp.
Teoria ca teoria, primul cent pe profit ne-ar interesa.
Poate intr-o zi o sa-ti faci timp sa raspunzi la intrebari daca tot deschizi un topic pe o anume "mega tema". SEOpedia e un forum de discutii, nu de anunturi.
Succes.
Mi se spunea 1nesco
Banuiesc ca si tu intri in categoria asta, incercand sa vinzi o "viziune" pe bani de proiect real.
5 euro (dom)+ 7-800 euro (site) + 3-500 euro(seo) = 1000-1305 euro, sa ai site pe prima pagina in 3 luni. Keyword in titlu, site ok dpdv seo on-page, linkuri destule pt top 3.
De ce as da 6500? Pt celelalte domenii care fac 5 euro fiecare? Cate sunt? (6500-1000)/ 5= 1100 domenii?
Profitabilitatea site-ului? Dupa ce citesti analiza lui 1nesco (foarte buna) trebuie sa-ti calculezi "contractele" pt o marja de maxim 30% in primul an.
Asta ar inseamna cam 40-50 de locatii, la un pret de 200 ron pe an (ieftin si bun) = 2-2500 euro incasari.
Adaugi cheltuiala cu siteul, fie ca te ocupi doar tu, timpul e totusi pe bani, si realizezi ca realistic nu faci mai mut de 1000 de euro pe AN. Cei 1000 sunt defapt munca depusa de tine, de la content, customer service, telefoane, acte, ........
Pt 1000 de euro pe an, mai bine imi iau job. Pt cei 80 de euro pe luna, nu se merita efortul, pt ca munca depusa e destul de mare si in cei 80 de euro intra si cheltuielile lunare!
Banuiesc ca acesta este principalul motiv pt care vrei sa vinzi aceasta "mega" afacere online, celor cu "viziune" pt viitor. Nu merita timpul si efortul depus! Dar ai realizat abia dupa ce ai investit.
Realistic, pretul pentru un astfel de proiect "la cheie" este de 1k euro, cu conditia sa aiba minim 25 de locatii active (platitoare). Nu ma poti obliga sa cumpar site-ul, daca nu am nevoie de el. Pot folosi o tema! Eu platesc domeniu si pozitia (linkurile), si cred ca 1k e mai mult decat super mega afacere!
Ultima modificare făcută de Tom; 7th October 2011 la 11:22. Motiv: kidu unde e?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Da frate , fac 3 centi pe luna de aici corect asa e.. nu stiu de ce imi pierd vremea pe aici .
Du-te cumpara-ti domeniile cu 5 euro sa fa-ti businesul si mai ales lasa-ma sa ma bucur de 3 centi..
Let me be .
Va rog sa reveniti la topic....
PS singura realitate sumbra dar adevarata e ca aici se povesteste mult dar la voi 5 euro sunt bani .. munciti din greu. Corect asa e . Probabil daca dadeam cu 15 euro aveam 1000 de clienti..
Mi se spunea 1nesco
Nu mai stricati ma vanzarea omului.
De fapt nici nu e a lui, n-ati citit la inceput ca posteaza pentru un prieten?
El are afacerea cu linkurile. Nu-l judecati.
Trust, but verify.
Nu Dane, nu am vazut.
Daca tot spune ca suntem de pe alta lume, am cerut detalii, ca intre colegi de forum, sa mai invatam ceva.
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)