Asta este numele lui real
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu indic sa lasi organele abilitate sa-ti faca dreptate ci nu tu, daca mergi la politie sigur se va rezolva problema, un sfat ar fi sa-i contactezi si pe ceilalti care au luat teapa de la respectivul infractor(radeon) si sa mergeti toti la politie, sper ca astfel de persoane sa fie prinse si pedepsite.
Hmm , daca nu ma insel am idlui lui in lista cred ca acesta e individu
E bine ca stiu sa nu colaborez cu individu , vad ca vinde 2 laptopuri.
Daca cumva tie de folos iti pot da id lui.
.
Aceste situatii de furt online devin din ce in ce mai frecvente. Vedeti cazul cu Ghesi, ceea ce va povesteam zilele trecute. Am vazut ca si Razvan Girmacea si multi altii au avut probleme similare cu ei.
Propun sa ne unim toti cei care avem legatura, in cazuri similare, intrucat mai multe sesizari de la persoane diferite pot avea un rezultat crescut. In cazul tau, Lovelife, ai putea cauta si alte persoane pagubite. Acelasi lucru il voi face si eu pentru ghesi.
Mult succes in rezolvarea disputei, desi a trecut ceva vreme.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Daca nici pana acum nu ai rezolvat, imi pare sincer rau. Observ ca "tepele" se tin scai de tine. Nu conteaza ca e 10-100-1 miliard. Tot teapa se cheama. Nu mai plati inainte!
Zilele astea mi-am luat-o si eu (cu o suma ceva mai mare). Acum, eu ii voi intoarce rasplata cu varf si indesat. daca ar sti ce il asteapta, poate mi-ar plati de 10-100x acea suma. Too late! Rezultatul il va/veti vedea peste 2-3 zile.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
A aparut si rezultatul: Adi Sina a tocmit un mercenar cibernetic pentru a-l face celebru pe Facebook! A cumparat 50.000 de fani cu 500 euro | Cancan
Nu stiu daca am facut bine ceea ce am facut, dar parca sunt mai linistit acum.
Vand Advertoriale (pr 5)
Am citit si eu atat stirea cat si comentariile si am ramas masca cand am vazut ca la ora 3:29 eu cica am postat un comentariu !
FALS !
Nu am postat nici un comentariu ! Cineva se foloseste de nickuri de aici si posteaza comentarii aiurea !
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)