Nu sunt 24 de ore, sunt mai mult, oricum nu asta este important
Eu doar am intrebat de ce nu raspunzi la mesaje, pentru ca am observat ca intre timp ai mai intrat pe forum, nu am dramatizat nimic
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nici nu ai dat inca un telefon, nu ai raspuns la mesaje si nici tranzactia nu sa concretizat, nici banii nu ai restituit (nu uita si de comisionul bancar).
Vad ca ai mai intrat pe forumSa stii ca ce am spus pe PM o pot face. Suma este minora pentru mine, dar pentru tine va fi foarte scumpa, daca ma tepuiesti. Ai termen 48 ore sa rezolvi problema, altfel incep ostilitatile.Ultima Activitate radeoN 10th September 2011 14:27
Radeon este un tepar, am plati avans si nu a initiat trasferul si nici nu a vrut sa imi returneze banii
Feriti-va de teapa autoset.ro - Forumul Softpedia se pare ca metoda este exersata de acest individ Ilie Daniel Marian? Am decis sa scriu un articol despre Ilie Daniel Marian in care am explicat si am pus o parte din dovezile aferente prin care Ilie Daniel Marian ma insealti, va rog sa preluati stirea pe blogurile personale astfel incat sa numai fie pacaliti si altii
Recomand un calduros ban stimabilului Radeon, iar tie, lovelife, iti recomand sa dai o fuga pana la sectia de politie si sa depui plangere.
E strigator la cer, nu neaparat suma, ci faptul ca deja devine obisnuinta pentru el.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
eu te asigur ca daca depui o plangere la politie se vor lua masuri.
exista un departament specializat in investigarea fraudelor pe internet ( spun asta din proprie experienta , nu din auzite)
si iti recomand sa faci asta nu neaparat pt recuperarea respectivei sume de bani, ci pentru ca acest individ sa inteleaga ca e timpul sa se maturizeze. inca mai are timp..
Nu am avut timp sa merg la politie, deoacamdata am ajutat cu asta Google
lol. tu chiar crezi ca lui ii pasa ca ii faci tu 'reclama negativa'? Azi e Marian Ilie, maine e Cocoselu Văsîle. Si ce-ai rezolvat? Ca rezultat: il doare-n paișpe.
Daca te intereseaza ce as face eu:
1. M-as duce la politie.
2. I-as 'doborî' siteurile.
3. L-as cauta si 'mi-as face dreptate singur'.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)