Jocuri de condus este un site pe care l-am cumparat cu putin timp in urma. Intrucat am nevoie de o suma de bani cat de urgent, incerc sa renunt la unele dintre proiectele pe care le detin. Nu tin mortis sa vand acest site, sau un altul, insa nu am incotro. Siteul l-am cumparat pentru dezvoltare, oentru a testa nisa.
Ca si keyworduri i-am inceput promovarea pe: "jocuri de condus" , "jocuri cu masini" si "jocuri cu parcari". I-am adus cateva linkuri pe acestea, keywordul principal fiind pe pozitia 2 in google.ro
Am platit pentru website inscrierea in 100 cele mai bune directoare romanesti, colegului Laurentiu de pe forum. Tot el se va ocupa si de adaugarea a 100 de comentarii pe bloguri dofollow, cu linkul siteului in semnatura. Aceste submit-uri se vor imparti in numar egal pentru fiecare dintre cele trei cuvinte, pentru stabilitate.
In momentul de fata, ca si continut, siteul are:
- adaugate 87 de jocuri bine alese, cu descrieri unice.
- peste 700 de pagini indexate in google
- 6 luni vechime,
- Google PR 1
- un total de 415 backlinks aduse din 13 siteuri diferite
In cazul in care cumparatorul siteului doreste ca eu sa ma ocup in continuare de administrarea si promovarea sa, sunt dispus la o colaborare. Deasemenea, pot oferi adaugarea de noi jocuri la pretul de 0,2 ron bucata, cu descriere unica.
Pret: nu dau un pret fix, cel putin momentan. Astept oferte pe privat de la cei care sunt cu adevarat interesati.
Pont: nu veniti cu oferte de genul - pretul de inregistrare al unui domeniu.
P.S: daca linkul nu este permis in topic, rog un moderator/administrator sa il scoata.
Multumesc de intelegere!

Răspunde cu citat