Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Blog de vanzare

Afișare hibrid

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Post Blog de vanzare

Din motive personale imi vand blogul: Zambesc.com

Pentru cei interesati de subiect, cateva informatii:
    Are undeva peste 2000 de articole aproape tot atata taguri cam 70000 de comentarii si aproximativ 1000 de abonati (din care vreo 800 prin email).
    Inainte de a fi vandut voi sterge insa cateva articole foarte personale si care, daca blogul nu imi va mai apartine, nu mai au sens.

Pagerank 3, cu destule pagini interne cu pagerank 1-2.

In ultimele 30 de zile in Analytics am:
    • 86,716 Visits
    • 130,315 Pageviews
    • 1.50 Pages/Visit
    • 79.46% Bounce Rate
    • 00:00:53 Avg. Time on Site
    • 65.97% % New Visits
    • 63,300 Visitors

De cand am lansat blogul (martie 2008) statistica este urmatoarea:
    • 4,401,020 Visits
    • 8,613,578 Pageviews
    • 1.96 Pages/Visit
    • 66.28% Bounce Rate
    • 00:01:43 Avg. Time on Site
    • 51.41% % New Visits
    • 2,263,797 Visitors

Mai exista cateva detalii si la trafic.ro

La capitolul monetizare:

Din Adsene se pot obtine cam 50 euro pe luna (pe ultimele 12 luni chiar 640.12 euro) insa sume mult mai frumoase se obtin din alte surse: campanii, articole platite etc.
    100-150 de euro pentru o campanie.
    Daca la Adsense e destul de clara treaba (pui anuntul si astepti sa dea lumea click pe el) pentru restul metodelor depinde de fiecare (pe cine cunosti, cui atragi atentia, cum discuti, cum te promovezi etc).
    Adica puteti castiga mult mai mult de atat sau din contra, mult mai putin.

Ca o mica paranteza blogul nu iti aduce numai castiguri financiare ci in anumite momente te poate ajuta chiar si in viata personala. Pe mine personal m-a ajutat destul de mult iar acum cand postez acest anunt am un nod in gat. Dar asta e viata si uneori trebuie sa mai renunti la anumite chestii.

La capitolul necesitati tehnice fisierele blogului ocupa undeva la 100 de mega si consuma o banda de aproximativ 20-30 de giga pe luna.
    Blogul mai are atasat si un mic forum, destinat concursurilor: forum.zambesc.com foarte activ in perioada vreunui concurs mai insemnat.

Bonus, mai ofer 3 siteuri de care ma mai ocup (mai mult sau mai putin)
    carucioarepentrucopii.com
    dictionar-stiintific.com
    mesajesiurari.com

Pentru toate siteurile se va transfera domeniul, fisierele si bazele de date.
    Adica nu primiti si hostingul unde sunt fiecare acum.

Pretul total este de 2000 de euro iar oferta este valabila pana pe 7 august 2011.

Cum probabil mi-au mai scapt diverse chestii daca aveti si alte intrebari (legate de subiect evident) sa nu fiti timizi. Si nu uitati de O sugestie pentru cei care vand siteuri

Anunt actualizat aici.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 18th July 2011 la 11:18. Motiv: La cerere.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

vreo statistica demografica, parca trafic.ro facea
    Later: scuze, acum vazui pretul, lol

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Da, trafic.ro faceau statistici demografice (cred ca de 2 ori pe an au actiunea asta) dar nu am aplicat niciodata la ele. Nu imi placea deloc bannerul ala folosit (un pop-up la care castigai un laptop parca). In general am incercat sa imi tin blogul cat de cat curat, fara o caruta de bannere si pop-uri.

Legat de pret, atat mi se pare mie ca ar merita, pentru munca depusa in el si pentru ce genereaza. Plus ca un eventual cumparator ar mai primii bonus inca 3 siteuri cat de cat ok.
    Daca se gaseste cineva interesat, e ok, daca nu, iar e ok. Decat sa il vand pe nimic prefer sa il sterg.
    Ultima modificare făcută de Seinfeld; 13th July 2011 la 16:32.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Decat sa il vand pe nimic prefer sa il sterg.
    Sper ca glumesti. e munca ta de ani de zile. Nu o arunci pur si simplu la cos .
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Anuntul e serios.
    Ideea e ca in curand nu o sa ma mai pot ocupa de el. Daca nu il vand, decat sa ramana asa in paragina, o fantoma pe net, prefer sa il sterg.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

am stat pe ganduri daca sa comentez sau nu, nu as vrea sa par ultimul troll, oricum este munca ta si pretul tau. dar oscilatiile acelea imense de trafic, bounce rate de 80% si venituri demonstrabile de 50e pe luna nu imi dau egal pretul respectiv. Cei care se pricep nu ti vor da niciodata atatia bani pentru simplu motiv ca ies mai ieftin sa faca acelasi lucru. Cei care nu se pricep, nu vor da atatia bani in ideea ca ii vor scoate din adsense in 3-4 ani. Celelalte siteuri, recunosc, nici nu m am uitat pe ele, consider ca daca ar fi avut orice valoare, le vindeai separat
    Am vrut doar sa ti explic reactia mea, nu sunt observatii pentru oferta ta. Spor la vanzare.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Clar oricine poate sa aibe o parere legata de subiect, de pret de orice. Atata timp cat e si argumentata (ca in cazul tau) e bine-venita.

O chestie sa nu uiti totusi, pretul siteurilor/domeniilor e o chestie ce se determina destul de greu in multe cazuri. Asa ca ramane la latitudinea celui care vinde si evident celui care cumpara.
    Pretul afisat in articol pentru mine e pretul corect. Trebuie doar sa mai gasesc si un cumparator care sa considere acel pret corect.

Celelate 3 siteuri au un minim de valoare, insa nu vreau sa imi bat capul cu mai multe tranzactii si consider ca pot fi date "bonus" celui care se decied sa investeasca banii ceruti de mine.

Dictionarul stiintiific are continut chiar misto si probabil unic in Romania. De asemenea siteul cu mesaje si urari are continut unic (am stat eu si am redactat majoritatea chestiilor de acolo) iar cel de carucioare (care e facut pentru afilierea prin 2parale) a general pana acum, in doar o luna, cam 100 de lei din comisioane.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Andrei, eu nu inteleg de ce-l vinzi? Dar fiecare cu motivatiile lui...

In alta ordine de idei, s-ar putea sa confund lucrurile, nu tu esti cel care ai castigat de la eGazda gazduire web pe viata ? Ce te deranjeaza sa mai platesti 10 euro + tva/an si sa postezi din an in pasti pe blog? Doar din adsense sigur iti scoti banii de domeniu.

Si apoi, cel mai important lucru e faptul ca Zambesc.com e un brand personal construit in jurul tau. Blogul poate valoreaza mai mult de 2.000 de euro, insa fata tine valoarea tinde vertiginos spre veniturile obtinute pe ultimele 12 luni.

Apoi din punct de vedere tehnic, la ce trafic ai consumi exagerat de mult trafic... ceea ce inseamna ca trebuie lucrat la optimizarea continutului.

Bafta, oricum ! Ca-l vinzi sau ca te razgandesti !

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Am castigat gazduirea pe 5 ani.

zambesc.com, cat e el de brand, nu e chiar asa de "lipit" de mine. Adica sunt putini care ma cunosc, nu prea m-am implicat in activitati, nu am socializat prea mult cu alti bloggeri, sunt destul de anonim. Din punctul meu de vedere daca s-ar gasi un cumparator, si ar continua cu blogul, m-ar putea face uitat foarte rapid si si-ar putea asocia usor numele cu "brandul". Cred eu.

Legat de trafic, eu consider ca blogul e optimizat chiar foarte bine. Plugin de cache, minimizare pentru html/css/js, tema e destul de simpluta, imagini foarte putine pe blog, cand postez cate o poza o editez/redimensionez pana ajunge la o dimensiune cat mai mica, chiar nu prea mai sunt multe de facut in domeniul asta. Pur si simplu atat consuma.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

tocmai am intrat pe celebrul "brand" zic sa rad/zambesc asa la prima ora, sa-mi merga bine toata ziua, primul post despre combine frigorifice, mai jos ceva legat de 2 parale, trec la alta pagina nimic... nici o poza, nici un filmuletz funny, pe graba arunc un ochi si unde sunt plasate reclamele, vad vreo 2 adsence si cam atat, insa remarc ca ai comenturi la posturi, probabil dofollow isi spune cuvantul.

succes cu vanzarea, chiar ai nevoie!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De vanzare blog de design si site de jocuri
    De kleampa în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th June 2010, 14:05
  2. de vanzare blog : daciasandero.net
    De anuntul în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th February 2009, 19:36
  3. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 22:27
  4. example.com/blog -> example.com/blog.html
    De psycho în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th October 2007, 09:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •