Din motive personale imi vand blogul: Zambesc.com
Pentru cei interesati de subiect, cateva informatii:
Are undeva peste 2000 de articole aproape tot atata taguri cam 70000 de comentarii si aproximativ 1000 de abonati (din care vreo 800 prin email).
Inainte de a fi vandut voi sterge insa cateva articole foarte personale si care, daca blogul nu imi va mai apartine, nu mai au sens.
Pagerank 3, cu destule pagini interne cu pagerank 1-2.
In ultimele 30 de zile in Analytics am:
• 86,716 Visits
• 130,315 Pageviews
• 1.50 Pages/Visit
• 79.46% Bounce Rate
• 00:00:53 Avg. Time on Site
• 65.97% % New Visits
• 63,300 Visitors
De cand am lansat blogul (martie 2008) statistica este urmatoarea:
• 4,401,020 Visits
• 8,613,578 Pageviews
• 1.96 Pages/Visit
• 66.28% Bounce Rate
• 00:01:43 Avg. Time on Site
• 51.41% % New Visits
• 2,263,797 Visitors
Mai exista cateva detalii si la trafic.ro
La capitolul monetizare:
Din Adsene se pot obtine cam 50 euro pe luna (pe ultimele 12 luni chiar 640.12 euro) insa sume mult mai frumoase se obtin din alte surse: campanii, articole platite etc.
100-150 de euro pentru o campanie.
Daca la Adsense e destul de clara treaba (pui anuntul si astepti sa dea lumea click pe el) pentru restul metodelor depinde de fiecare (pe cine cunosti, cui atragi atentia, cum discuti, cum te promovezi etc).
Adica puteti castiga mult mai mult de atat sau din contra, mult mai putin.
Ca o mica paranteza blogul nu iti aduce numai castiguri financiare ci in anumite momente te poate ajuta chiar si in viata personala. Pe mine personal m-a ajutat destul de mult iar acum cand postez acest anunt am un nod in gat. Dar asta e viata si uneori trebuie sa mai renunti la anumite chestii.
La capitolul necesitati tehnice fisierele blogului ocupa undeva la 100 de mega si consuma o banda de aproximativ 20-30 de giga pe luna.
Blogul mai are atasat si un mic forum, destinat concursurilor: forum.zambesc.com foarte activ in perioada vreunui concurs mai insemnat.
Bonus, mai ofer 3 siteuri de care ma mai ocup (mai mult sau mai putin)
carucioarepentrucopii.com
dictionar-stiintific.com
mesajesiurari.com
Pentru toate siteurile se va transfera domeniul, fisierele si bazele de date.
Adica nu primiti si hostingul unde sunt fiecare acum.
Pretul total este de 2000 de euro iar oferta este valabila pana pe 7 august 2011.
Cum probabil mi-au mai scapt diverse chestii daca aveti si alte intrebari (legate de subiect evident) sa nu fiti timizi. Si nu uitati de O sugestie pentru cei care vand siteuri
Anunt actualizat aici.

Răspunde cu citat