Ok, spor la vanzare si vezi ca n te-a acuzat nimeni de nimic si nici nu am spus :"ai grija sa nu iei teapa!".
Scuze pentru interventie.
Ok, spor la vanzare si vezi ca n te-a acuzat nimeni de nimic si nici nu am spus :"ai grija sa nu iei teapa!".
Scuze pentru interventie.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Site: Eu zic sa o lasi mai moale pentru ca aici nu este Softpedia. Poate ca acolo ai rating foarte bun, si toate cele insa aici la momentul actual ai 10 posturi si reputatie 0. edy pe de alta parte, este deja un nume consacrat, cu reputatie mult mai mare si mult mai buna, care are de 70 de ori mai multe posturi decat ai tu.
Si daca ar fi fost doar edy, eu spun ca ar fi fost doar o impresie gresita. Insa si haotik a avertizat, care de asemenea este un nume consacrat si respectat pe Seopedia.
Eu, ca potential cumparator, pe cine crezi tu ca as crede? Pe tine, un user cu 10 posturi si reputatie 0, care nu este in stare sa scrie corect in limba romana, sau 2 useri care au deja un nume si un rating pozitiv?
Va rog pastrati curata zona marketplace. DACA aveti informatii REALE cu probleme/situatii/tepe avute cu anumiti vanzatori, sunteti bineveniti sa le scrieti, de prezumtii, va rog sa va abtineti.
Boingeanu Ben
Te inteleg Ben, insa ce ar fi trebuit facut? Sa cumpar siteul de la om si apoi sa strig in gura mare ca nu produce 6-8 euro cpm? Iti dai seama de la o posta ca cifrele nu sunt reale, si atunci de ce sa nu stie si restul ca sa aiba grija mai multa?
Site: spor la vanzare si scuze pentru interventie.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
GeorgeGin ok
Site... multumim de prezenta ta pe forum... chiar am incercat sa ajut... comportamentul tau lasa de dorit. Pe alta data!
( se pare ca a editat repede post-ul de mai sus, a si sters injuraturile )
Ultima modificare făcută de Ben Boingeanu; 26th November 2010 la 16:49.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)