astept in continuare OFERTE care sa bata scorul de 3500 de euro de la dragoserv. restul comentariilor le ignor. nu fac si intretin flame pe siteul asta
astept in continuare OFERTE care sa bata scorul de 3500 de euro de la dragoserv. restul comentariilor le ignor. nu fac si intretin flame pe siteul asta
Am si eu cateva intrebari:
-scriptul + design sunt custom facute sau ai folosit vreo platforma? Daca sunt custom, cum arata interfata de administrare si ce capabilitati are?
- adsense pe site, culorile alea ciudate cu background albastru si rosu, le-ai pus tu asa dupa ochi, sau ai facut split testing si alea erau cele mai performante? Intreb pentru ca mi se par ciudate si am impresia ca s-ar putea scoate mai mult cu o optimizare mai buna.
-venitul siteului nu e clar, de la 900$ din adsense pe an, a aparut in alt post 1800-2000 euro pe an. Mai exact cum arata distributia surselor de venit (si care e profitul pt fiecare)?
-piataauto.ro nu e un domeniu de top, repetarea aceleiasi vocale consecutiv scade valoarea domeniului (in romana).
Daca profitul siteului e in jur de 2000 euro - astept o analiza mai detaliata din partea ta- sunt si eu interesat de site, la un pret de 3-4 k, eventual mai mult.
ti-am trimis pm cu datele cerute . daca vrei si alte date...iti stau la dispozitie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)