@dary5ro:
Nu este eroare. Acum imi arata 148.742.
Dar a mai crescut si lista de site-uri care ofera backlink. Insa, sunt multe de care n-am habar, si nu stiu cum de a ajuns acolo.
@dary5ro:
Nu este eroare. Acum imi arata 148.742.
Dar a mai crescut si lista de site-uri care ofera backlink. Insa, sunt multe de care n-am habar, si nu stiu cum de a ajuns acolo.
Eu nu mi-as bate capul cu numarul de linkuri. Cu siguranta e vreun sitewide care are 100.000 de pagini.
Nu cred ca are vreun impact asupra performantei sitului, decat ca probabil nu mai poti intelege mare lucru din WT, in legatura cu acest parametru.
In leregatura cu lista de situri care ofera backlink: ce fel de situri sunt? poate e vorba de vreun scaper care posteaza informatii pe n domenii mai departe.
Si mieu miau crescut numarul de backlink-uri, dar treptat , intradevar am ajuns intro luna sa am de 3 ori mai multe , dar cred ca nu este eroare....
Mai nou daca ma uit in webmaster tools vad modificari serioase la nr. de link-uri pentru un site.
Spre ex. la un site in eng. imi arata mai de ceva vreme link pe 55 domenii, acum arata pe 412, daca verific sa vad daca am link intr-adevar acolo, acele domenii nici nu exista.
Dupa Panda update vad ca au facut update si in webmaster tools la link-uri dar am impresia ca datele lor sunt vechi deoarece dupa cum am spus, o parte din acele domenii unde spun ei ca as avea link, nici nu mai exista.
E ceva normal, acest fenomen se manifesta in general cand incepi o promovare mai puternica.
Eu la un site am 411,361 , poate ajung chiar la 1 milion.
Eu vorbesc de cresterea nr. de url-uri unde arata in wmt ca ai link, nu a nr. de link-uri totale pentru un site din wmt. Spuneam ca imi arata link pe domenii care nici nu exista.
Open Site Explorer
Arata si nr. de domenii care dau link, nu numai volumul de link-uri.
Si pe siteurile mele Google a facut un update la "Links to your site" , acum numarul linkurilor a crescut de 5X. Desi este o lista dupa care nu trebuie sa te iei la linkbuilding, google face ceva modificari.
"Fenomenul" a fost raportat de mai multi webmasteri din lume si pe : seroundtable.com/google-links-increase-14149.html
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)