Salut,
Cumpar voucher eMag in valoare de 1900 lei (sau mai putin). Vreau o reducere de 10%.
Numai bine.
Salut,
Cumpar voucher eMag in valoare de 1900 lei (sau mai putin). Vreau o reducere de 10%.
Numai bine.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Vezi ca, ai aici reducere mai mare de 10%, ai de 25% daca iei pe componente.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu mai fac prostia aia cu suma cardului cadou x 5 cum a fost acum vreo 2 ani. Uite aici regulamentul complet al campaniei: https://s1.emagst.ro/documente/campanii/2/3067.pdf
Am si eu un card cadou de vreo 500 de lei pe care abia astept sa-l utilizez in iulie. In trecut am mai avut carduri cu valori de cateva sute de lei si nu afost probleme. Am avut si unul din acela cu x 5, dar era restrictiv si in privinta produselor asa ca nu l-am utilizat.
PS Oricum la campania de fata primesti cate un card cadou pentru fiecare component in parte si ele nu pot fi cumulate. Am luat si eu odata un pc pe componente si am primit vreo 7-8 carduri care au ramas neutilizate.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)