Am nevoie sa cumpar o sursa, de la Altex (mai ieftin cu 10% ca altii), asa ca ma intereseaza un voucher mic, sub 300ron.
Astazi!
Multumesc.
Am nevoie sa cumpar o sursa, de la Altex (mai ieftin cu 10% ca altii), asa ca ma intereseaza un voucher mic, sub 300ron.
Astazi!
Multumesc.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
(off: fă curat prin mesagerie :p)
Ultima modificare făcută de AlexGheorghitan; 3rd April 2013 la 15:07.
Ai gasit?
Da, dar prea tarziu. Am dat deja comanda. Imi trebuia sursa urgent, asa ca am comandat direct.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Tom oricum trebuia sa astepti, daca iti genera cineva ieri voucher nu il puteai folosi, sunt activate a doua zi dimineata.
@lens. Dap, asta e. Oricum pentru mine ziua de ieri a fost o lectie de shopping.
Aveam nevoie de o sursa pt un server intern. Ghici ce? Nu are nimeni pe stock, decat junk. Deci daca ai nevoie de ceva azi, NU se poate. Se poate in 2-3 zile. Pai daca se poate in 2-3 zile, atunci la fel de bine poate sa vina in 20-30 de zile.
Sursa e un produs "urgent", se arde si ramai ca mine cu cateva site-uri jos, asa ca imi trebuie ACUM, fie ca platesc in plus. NU se poate. Comandati si vine la vineri dupa 18.00!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)