Cuponul mi-a fost trimis de catre Google prin posta si din cauza ca nu am la ce sa il folosesc m-am gandit sa ii gasesc un nou prieten.
*valabil pentru conturi noi, nu mai vechi de 14 zile de la momentul introducerii codului
Expira pe 31 Iulie.
Cuponul mi-a fost trimis de catre Google prin posta si din cauza ca nu am la ce sa il folosesc m-am gandit sa ii gasesc un nou prieten.
*valabil pentru conturi noi, nu mai vechi de 14 zile de la momentul introducerii codului
Expira pe 31 Iulie.
Nu cumva e cupon adwords de 200 lei cu conditia sa mai bagi tu 50, de care poti lua si moca de pe situl oficial? zic si eu.
De aici: Google AdWords
My bad... Insa nu stiam ca poti profita de oferta asta si online si in plus am observat ca mai exista topicuri ce fac referire la astfel de cupoane...
Daca poate inchide cineva topicul sau poate sa il stearga (acesta nefiind folositor nimanui) i-as ramane recunoscator.
Banarea contului Adwords.
Pana sa scriu eu s-a dat raspunsul.
Ultima modificare făcută de florian g; 20th June 2013 la 19:01. Motiv: S-a raspuns deja.
Tocmai am mai spus-o cuiva dar m-am cam facut de ras odata cu postarea aici in marketplace (in caz ca inca exista dubii o spun si eu tare si raspicat )... Din moment ce am vazut ca se vand cupoane Adwords aici pe forum avand aceiasi valoare nominala am crezut ca sunt acelasi tip de cupoane.
Un singur lucru as vrea sa mai inteleg, ce fel de cupoane sunt acelea vandute aici pe forum?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)