Mi`ar prinde bine si mie unul. Multumesc![]()
10 la mine
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
si eu ultimul![]()
To late for me! Oricum apreciez initiativa si sper ca cei care au cerut voucher-ul sa nu le puna la vanzare asa cum procedeaza unii pe aici pe forum.
Si ca un bonus pentru unul ca mine care nu a fost pe faza, asa drept compensatie, poate ma lamuresti cu o chestie. Eu am un magazin online pentru care am primit cadou un voucher de 150 ron, acum daca luam un voucher de la tine ca exemplu si imi faceam alt cont de adwords si puneam tot magazinul acesta online exista posibilitatea sa imi fie blocat contul?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
wow ..ce succes are thread-ul asta ...
recunosc ca nu ma asteptam
ok : primii 10 :
1- tymbark
2- paulpadurariu
3- phoenixman
4- gigel007
5- laurentiu
6- avram
7- catalin andrei bunduc
8- ion dorneanu
9- ionut toma
10- valentino
incep distribuirea cupoanelor.
M-am uitat tarziu si am ratat. Succes
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ghinion si la mineUltimul era @avram cand am deschis pagina, dar am vorbit la telefon sperand ca nu prea este activitate si m-am trezit in acelasi timp cu Valentino (12h03). Felicitari pentru primii 10 si +1 pentru superbus.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Si eu!
Pff greu ma mai misc![]()
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)