Salut,
Obisnuiam sa primesc 1 data pe an cate un cupon Google AdWords de 260 RON, dar acum nu mai primiesc, nu sti de ce. Stie careva de unde as putea face rost de un cupon Google Adwords?
Salut,
Obisnuiam sa primesc 1 data pe an cate un cupon Google AdWords de 260 RON, dar acum nu mai primiesc, nu sti de ce. Stie careva de unde as putea face rost de un cupon Google Adwords?
Iti ofer eu unul, gratis. De 20 sau 30 $, numai stiu exact pentru ca l-am primit si eu de la cineva. Daca doresti, PM.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cod cupon trimis. Sa te folosesti sanatos de el![]()
Inseamna ca ori la folosit persoana de la care il am ori a expirat.
salutare
pt toti doritorii de cupoane google adwords si facebook ads : Buy cheap Google Adwords vouchers | Facebook coupons | Bing / Yahoo vouchers|
diverse valori in stock * :
Google adwords : 80$ , 105$ , 115$ , 140$
Facebook 50$
Bing 50$ , 200$
* stocul se updateaza zilnic in functie de vanzari. verifica pe site stocul existent !
Functioneaza cupoanele de pe site-ul tau superbus. Cineva a cumparat de la el? se merita?
tu ce zici : se merita sa platesti 15$ si sa primesti 140$ credit google adwords ?
referitor la functionarea lor : mai cauta pe aici ... erau niste baieti care erau foarte multumiti de serviciile mele.
sau.. mai bine : testeaza tu singur !
superbus, ma intereseaza si pe mine un cupon adwords !
se poate plati si cu paypal?
Gabi : daca e vba de tine da.
in general nu accept PP de la cine nu cunosc , sau de la cine nu a mai cumparat de la mine anterior. nu imi plac chargeback-urile
oricum exista destule posibilitati de a plati :
Moneybookers,
Libertyreserve
transfer bancar in ING
cine doreste poate comanda si online : Buy google adwords vouchers | Facebook coupons | Bing / Yahoo vouchers | Advertise your website/business
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)