Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Cind ti sa raspunde cu " Auzi nai sunat tu si acum patru ore ? Nu tiam zis ca o sa rezolvam ! " si mai e ceva UP time in .ro = 0
Clar ca urmatorul pas a fost cautarea unui server in US .
Nu zic ca clientu mereu are dreptate dar ..... macar sa fi politicos![]()
eu am de la link-media.ro si nu am avut absolut nici o problema de 4 luni de cand am site-ul
Iata experienta mea cu LunarPAges (http://www.lunarpages.com/).
Am platit host la ei pentru un an pentru www.virtual-games.ro. In data de 16.08.2007 seara am observat ca site-ul nu mai mergea si nici loginul pe pontrol panel. Dupa 10 minute am primit un mail in care mi se spunea ca site-ul meu a fost suspendat datorita faptului ca ar consuma prea multe din resursele serverului...
Si anume... 1.2% din CPU (din maxim 1% admis), 1.3% memorie ram (din 1% admis).
Mi s-a spus ca as putea avea proleme cu unul dintre scripturile de la mine de pe site si mi-au tirmis totodata o noua parola cu care sa imi pot accesa cpanel-ul.
Eu inteleg ca era vorba de un serviciu shared si la un moment dat ma asteptam sa nu ma mai incadrez in limitele lor... insa conform intrebarilor pe care le-am pus pe forumul lor (inainte de a hotari pentru ce host optez) mi s-a raspuns ca site-urile nu sunt automat suspendate in cazul depasirii unei anumite limite de consumare a resurselor sistemului... ci se trimite in prealabil o instiintare cu un deadline de cateva ore.
Partea cea mai nasoala a fost ca parola cea noua furnizata de ei nu functiona... astfel incat a fost nevoie sa folosesc sistemul lor de ticketing - problema a fost rezolvata in 24 de ore.
Intre timp am schimbat name serverele si am folosit un backup(tineti minte... backup-ul este SFANT) pentru a-mi pune site-ul online pe "serverul" de acasa.
Acum cateva ore am primit un nou mesaj in care mi se spune ca pot s aimi folosesc linistit contul de pe lunarpages si ca site-ul meu nu mai este suspendat.
Voi ce ati face in locul meu ?![]()
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
ceva statistici pentru cyberhost.ro
Ping statistics for 86.35.15.200:
Packets: Sent = 42, Received = 37, Lost = 5 (11% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 4ms, Maximum = 92ms, Average = 12ms
11% din pachete pierdute la un ping cu 32 bytes
Ping statistics for 86.35.15.200:
Packets: Sent = 45, Received = 38, Lost = 7 (15% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 7ms, Maximum = 23ms, Average = 9ms
15% cu pachete de 1400 bytes
Cam nasol pentru preturile pe care le au...
A, si am incercat si catre alte ip-uri sa dau ping ca sa vad daca problema nu e de la conexiunea mea si am avut 0% pachete pierdute.
[edit]Asta nu inseamna ca e tot timpul asa.. Eu am postat doar datele de la momentul in care am facut testul. Pentru o imagine cat mai corecta, trebuie testat la mai multe momente (poate a fost doar o problema de scurta durata)
Ultima modificare făcută de stefan; 25th October 2007 la 14:43. Motiv: o clarificare
Pe langa datele tehnice de mai sus nici serviciul de relatii cu clientii nu este tocmai organizat. Am sunat acolo pentru o discutie in care le dadeam sansa sa ne convinga de calitatea serviciilor, a raspuns o "tanti" care ne spune ca nu stie dar o sa revina cu un tel "nenea" priceput la toate cand o sa se intoarca de nush' unde! Mentionez ca nr l-am luat de la relatii cu clientii...daca au un serviciu separat callcenter eu nu am ajuns la el...
Asa o fi... Eu stiu doar ce am vazut cand am fost (din intamplare) la ei... Nu am facut teste pentru ca nu ma intereseaza deocamdata. Referitor la preturi, este adevarat... sunt mult mai mici afara, insa cu toate astea, pentru siteurile targetate pe romania, prefer sa hostez pe server din romania.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Din pacate cyberhost.ro este un demn urmas al romtelecom !
Si eu le dedei un ping si nu au decat 8 % pierdere , probabil au mai avansat !![]()
O alternativa ar fi hostingul in Europa... Sunt preturi mai mici ca in Ro si mai mari ca in SUA dar si timpul de raspuns este mai bun. Si ca o recomadare, cred ca Frankfurt este o alegere buna pentru ca este unul dintre marile noduri euopene. Daca va luati un server in Franta de exemplu si dati un traceroute, sunt foarte mari sansele ca sa vedeti ca trece mai intai prin Frankfurt.
Deci eu as fi votat Europa, dar nu am optiunea asta![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)