Citat Postat în original de Cipenet Vezi Post
7. Nu te inscrie in programe de link reciproc [ Gandeste-te daca adaugi siteul tau in 1000 de directoare cu link reciproc, cum ar arata footerul tau ]

pe site-ul meu imobiliareoferte.ro am pus multe directoare in footer si intentionam sa pun mai multe, ar trebui sa ma opresc? tot aici in forum am gasit o lista intretinuta si updatata lunar cu peste 700 de directoare unde se ofera un serviciu contracost pt inscrierea in atat de multe directoare;

in final este bine sa te inscri in directoare? sau nu e atat de important? in unele ghiduri se spune ca este necesar iar in unele discutii am citit invers, ca nu ar fi atat de bine .... sunt putin confuz
Cred ca ar trebui sa mergi in continuare cu inscrierea in directoare , cel putin daca site-ul este nout ajuta foarte mult . Cateva linkuri bune pot propulsa site-ul spre primele pozitii . Ulterior linkurile noi care vin spre site-ul tau sunt benefice ,dar nu mai au acelasi efect .
Nu te sfatuiesc insa pentru link exchange cu directoare . Link exchange este bun in conditiile in care are un caracter natural . De exemplu in cazul unui site al unei firme care este distribuitor pentru un anume produs, LE cu producatorul sau importatorul produsului este natural si relevant atat pentru vizitator site-ului cat si pentru Google. Daca producatorul sau importatorul are un pagerank/trustrank si are o pozitie buna in motoare pentru keywordul (produsul) respectiv e si mai bine .