SEO elite, e putin departe de realitate.
Incerc WebCeo. Sper sa reusesc sa il configurez cum trebuie.
SEO elite, e putin departe de realitate.
Incerc WebCeo. Sper sa reusesc sa il configurez cum trebuie.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ok....WebCeo e pe DC-uri bune. SEO elite nu prea e.
Sputz si Nic mersi de link-uri. Nu cred ca sint prea precise.
Mai caut.
Exista solutii mai bune decat digitalpoint.com/tools/keywords/? Sau am inteles cumva gresit ce cauti?
WebCeo e pe dc-uri bune si e fix ce imi trebuie.
digitalpoint.com/tools/keywords/ necesita un script instalat pe site. Nu pot pune pe site-urile clientilor tot felul de scripturi pentru a verifica un rank.
Dar mai caut..mersi. Momentan WebCeo isi face treaba bine.
L-am mai gasit pe asta http://www.zoomrank.com/ - nu stiu cat de bun e, nu l-am probat, dar e free.. daca vrei sa incerci...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Daca tot suntem la capitolul "discutat alte chestii pe threadul lui Marius Ciocan", hai sa va zic si ce folosesc eu: SEO Studio. Am cumparat in 2005 varianta Standard cu doar 19 USD (era la oferta) si anul trecut am facut upgrade la Enterprise cu 90 USD. Per total e un chilipir pentru cat am scos de pe urma lui. Acum varianta Standard poate fi obtinuta gratuit daca ii dai omului care a facut softul un link PR 4.
Partea slaba a acestui soft e ca update-urile sunt destul de rare (cam de 3 ori pe an), ceea ce v-ar putea nemultumi daca sunteti obisnuiti cu WebCEO (update-uri zilnice, chit ca majoritatea sunt prostii). De asemeni, o alta chestie care nu imi place: softul zice ca poate salva rapoartele si in format .doc/.xls. Eu folosesc OpenOffice.org. Daca ii zic sa-mi salveze intr-unul din acele formate, care cu OpenOffice pot fi citite bine mersi, da eroare. Am vorbit la suportul tehnic si mi-au spus ca utilizatorii de OO sunt prea putini si nu i-au luat in considerare atunci cand au dezvoltat softul, si nici nu au de gand sa-i ia in considerare de acum incolo. Pot sa imi salvez rapoartele in .pdf / .html.
Avantajul fata de WebCEO free edition (pe care il folosesc, de asemeneni, zi e zi) e ca la partea de ranking poti pune intr-o sesiune oricate cuvinte cheie ai nevoie, nu doar 5. Pe de alta parte, daca pui mai mult de 10 trebuie sa ai grija sa umbli la setari si sa dai niste delayuri intre interogari, deoarece e posibil ca Google sa iti bage mesajul ala enervant cu "calculatorul dvs. e infectat de spyware".
Ultima modificare făcută de kevinro; 14th July 2007 la 09:14.
Lucian
toto, ala nu prea se merita. Cel putin la cat l-am incercat eu.
kevinro, o sa incerc versiunea free. Daca se merita...o sa iau su eu o versiune platita.
Pana atunci mai caut.
Incearca serparchive.org.
Dupa parerea mea este destul de bun, insa are dezavantajul ca nu il poti folosi pentru rezultate regionale (de pe google.ro de exemplu). Le-am trimis un mail si spre surprinderea mea au raspuns imediat si au spus ca se lucreaza la aceasta optiune, dar ca nu va fi lansata cat de curand. Daca il folosesti impreuna cu SeoQuake, ai aproape tot ce iti trebuie. Atat ca nu poti sa vezi grafice si etc. dar cred ca pentru un tool gratuit este decent.
aveti careva experienta cu web CEO, sa-mi recomandati si mie un tutorial mai neaos k mi s-a parut destul de stufos. In fine nu mi se pare cel mai friendly insa cel putin "pare strong"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)