Ati auzit despre Kairos Technologies?
Mi-ar placea sa discutam despre acest subiect Kairos Technologies, a incercat cineva? se castiga din asta?
Ati auzit despre Kairos Technologies?
Mi-ar placea sa discutam despre acest subiect Kairos Technologies, a incercat cineva? se castiga din asta?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Tot ce e schema piramidala inseamna o mare teapa.
Uite un articol aici
N-a inteles exact ce fac: cumva mineaza bitcoini cu computerele conectate?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
S-a inscris cineva la MLM acesta?
Da. Eu m-am inscris acum 2 luni la ei. E totul ok cel putin pana in acest moment.
Cica inchiriaza spatiu pe hardurile afiliatilor...
Probabil ca platesc afiliatii vechi cu banii bagati in retea de afiliatii noi.
Treaba cu inchirierea spatiului nu tine, e chiar hilara. Ca si explicatiile pe care le ofera.
Nimeni n-ar apela la servicii care garanteaza acces doar 10 ore pe zi, si alea aleator, nu dupa un program.
Hai sa ne gandim, cum poate definit un numar de sisteme pentru a garanta continuitate? Nu poate fi definit si chiar daca ar putea fi definit, costurile ar creste enorm.
Sa nu mai vorbim de accesul la date, nefiind specificate standarde pentru conexiune.
Din punct de vedere legal sunt acoperiti, ei iti vand o licenta, practic tu nu esti un investitor.
Daca afacerea ar fi reala n-ar fi nevoie de licente. De ce? Pentru ca atunci ar avea un numar mai mare de afiliati si implicit o retea mai mare. Dar de unde ar mai veni banii? De la "companii"? Nu cred!
Ce putea sa nu fie ok?
Merge atata timp cat vin afiliati noi...
Am auzit si eu de ei acum ceva vreme , dar nu mi'au inspirat incredere in nici un moment . In principiu , tu le inchiriezi spatiu pe PC'ul tau , si ei te platesc . Ce fac ei cu spatiul ala , e treaba lorimi cer scuze daca am gresit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)