Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Cum sa faci bani online - micronisa speculativa - 2014 :)

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Lightbulb Cum sa faci bani online - micronisa speculativa - 2014 :)

Check this out

Prin 2004 m-am apucat sa fac un director din ambitia de a intrece un coleg de breasla care ajunsese pe o pozitie destul de inalta pe aceasta nisa. Pana la urma, din competitii se ajunge la performanta.

De ce va spun asta? Pentru ca de atunci am tot acceptat siteuri in acel director iar mai tarziu am cumparat si altele, ajungand la un numar maricel de directoare si de siteuri acceptate. In timp le-a crescut PR, ajungand sa aiba inclusiv pe pagini interne un PR maricel si mi-am indeplinit obiectivul dar nu le-am mai acordat asa multa atentie.

Cum faci bani cu directoarele?

De cand a aparut moda cu animalele Google, primesc in continuu cereri de eliminare a linkurilor. Pai dupa ce 10 ani am aprobat zeci de mii de linkuri in mod gratuit, sa ma apuc acum sa le scot tot pe gratis, ba chiar sa ma aleg chiar si cu penalizare ca scot tone de linkuri? Oh no, no, no, no, asa ceva nu se poate

Asadar, pentru oricine doreste sa-i scot linkul, am inceput sa solicit o taxa modica pentru acest serviciu. Si a inceput sa dea rezultate, numarul cererilor fiind constant. Nu ies miliarde din afacerea asta, dar cu siguranta ies mai multi decat din AdSense-ul de pe directoare. Poate doar in cazul asta ar fi iesit o suma spectaculoasa

Fie ca asteptati voi requesturi, fie ca le trimiteti o notificare prin care le spuneti de acest serviciu, aveti sanse sa scoateti ceva bani din asta.

Daca aveti directoare bune, va urez bafta si la cat mai multi "clienti"!
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Am avut si eu un director de articole pe .com, aveam peste 10k useri inregistrati si primeam la fel mailuri sa le scot linkurile. Am luat bani de la cativa insa m-am plictisit la un moment dat de ei si am sters toata baza de date cu userii free si cu articolele acestora. Sigur faceam mai multi bani cu scoaterea linkuirilor decat cu cei care plateau sa posteze content. Intr-un final am vandut site-ul.

pmo
    pmo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Posturi
    49
    Putere Rep
    37

0 out of 1 members found this post helpful.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de pmo Vezi Post
    Disavow e sabie cu doua taisuri. Daca dai la 2-3 siteuri mai merge, dar cand dai la sute sau mii de siteuri devii suspect, fie de prostie, fie de incalcarea regulilor. In ambele cazuri efectul e negativ.

Din moment ce primesc atatea cereri, e clar ca nu se pune problema de Disavow, intrucat cei care au inscris siteurile respective le-au inscris in foarte multe directoare si acum le-ar cauza aceasta metoda.

@Hakuna - pai e destul de limitat ce poti face cu un director: plata pe adaugare, acum plata la stergere, uneori AdSense si cam atat. Mai devreme sau mai tarziu, o sa le vand si eu.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Pune formular direct pe site.
    Introduci url, apesi butonul de plata prin paypal (sau bitcoins ca sa nu poata fi data tranzactia inapoi) si PUFF!, ai disparut.

Sau dai jos directorul cu totul daca tot nu mai foloseste nimaniu
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Pune formular direct pe site.
    Introduci url, apesi butonul de plata prin paypal (sau bitcoins ca sa nu poata fi data tranzactia inapoi) si PUFF!, ai disparut.

Sau dai jos directorul cu totul daca tot nu mai foloseste nimanui
    Deocamdata, imi foloseste mie. Vin cate 2-3 cereri pe zi. Foarte tare ideea cu butonul, chiar daca n-o sa-l pun pe site, o sa fac un script care sa automatizeze platile (acum le verific manual)

PS: Nu are rost sa dea tranzactia inapoi ca ii reactivez linkul la loc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ghid - Cum sa iti faci un site de micronisa fara cunostinte avansate
    De Serban Cristian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 10th November 2022, 20:55
  2. Bani online 2014-2017
    De midanius în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 69
    Ultimul Post: 1st June 2018, 23:11
  3. Cum faci bani multi din Adsense si Facebook
    De avram în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th December 2013, 19:10
  4. Cum faci bani din afiliere
    De avram în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 8th July 2013, 17:44
  5. Poti sa faci bani frumosi sau pierdere de timp!
    De matican în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th May 2009, 21:46

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •