Cum sa faci bani online - micronisa speculativa - 2014 :)
Check this out
Prin 2004 m-am apucat sa fac un director din ambitia de a intrece un coleg de breasla care ajunsese pe o pozitie destul de inalta pe aceasta nisa. Pana la urma, din competitii se ajunge la performanta.
De ce va spun asta? Pentru ca de atunci am tot acceptat siteuri in acel director iar mai tarziu am cumparat si altele, ajungand la un numar maricel de directoare si de siteuri acceptate. In timp le-a crescut PR, ajungand sa aiba inclusiv pe pagini interne un PR maricel si mi-am indeplinit obiectivul dar nu le-am mai acordat asa multa atentie.
Cum faci bani cu directoarele?
De cand a aparut moda cu animalele Google, primesc in continuu cereri de eliminare a linkurilor. Pai dupa ce 10 ani am aprobat zeci de mii de linkuri in mod gratuit, sa ma apuc acum sa le scot tot pe gratis, ba chiar sa ma aleg chiar si cu penalizare ca scot tone de linkuri? Oh no, no, no, no, asa ceva nu se poate :)
Asadar, pentru oricine doreste sa-i scot linkul, am inceput sa solicit o taxa modica pentru acest serviciu. Si a inceput sa dea rezultate, numarul cererilor fiind constant. Nu ies miliarde din afacerea asta, dar cu siguranta ies mai multi decat din AdSense-ul de pe directoare. Poate doar in cazul asta ar fi iesit o suma spectaculoasa :)
Fie ca asteptati voi requesturi, fie ca le trimiteti o notificare prin care le spuneti de acest serviciu, aveti sanse sa scoateti ceva bani din asta.
Daca aveti directoare bune, va urez bafta si la cat mai multi "clienti"!